Eveniment

Politicile fiscale şi geopolitica sunt riscurile perioadei următoare, dar trebuie să vânăm oportunităţile, pentru că anul viitor vor fi multe

Conferinţa Coface „Risc de ţară“ 2023

 Alina Popa, country manager, Coface România

Alina Popa, country manager, Coface România

Autor: Alina-Elena Vasiliu, Răzvan Botea

18.10.2023, 00:07 274

Printre cele mai importante riscuri la adresa businessului din perioada următoare se numără riscurile geopolitice, dar şi politica fiscală din România, a fost una dintre concluziile desprinse din ediţia de anul acesta a conferinţei Coface „Risc de ţară“.

„Cred că România a parcurs un drum important în ultimii ani şi cred că un drum şi mai semnificativ ne aşteaptă în continuare. Mediul de afaceri românesc este rezilient, pregătit să facă faţă pentru ce va urma şi să fructifice oportunităţile“, a spus Alina Popa, country manager, Coface România, companie care oferă informaţii de afaceri, colectare creanţe şi asigurări.

Coface România cu Ziarul Financiar ca partener media au organizat marţi 17 octombrie conferinţa anuală „Risc de ţară“, unde specialiştii Coface împreună cu analişti financiari şi profesori de economie au analizat situaţia economică actuală şi perspectivele de viitor, precum şi riscurile la adresa businessului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO