Eveniment

Primăria Capitalei va acorda încă 25.000 de vouchere pentru biciclişti. Aşa-i că vă pare rău că nu aţi depus o cerere să primiţi un voucher de 500 de lei? Toţi cei 30.000 care au depus cereri primesc acest voucher

Primăria Capitalei va acorda încă 25.000 de vouchere...

Autor: Oana Despa

11.09.2017, 16:58 1001

Consilierii au votat cu 28 de voturi pentru, 14 împotrivă şi două abţineri.

Potrivit PMB, în şedinţa precedentă a Consiliului General, în favoarea proiectului au votat toţi cei 26 de consilieri de la PSD şi ALDE prezenţi în sală, în timp ce consilierii USR, PNL şi PMP au votat împotrivă sau s-au abţinut. De la PSD au lipsit motivat doi consilieri generali, astfel că nu s-a întrunit numărul necesar de voturi, iar proiectul a fost respins.

Mai multe persoane care au primit vouchere de la Primăria Capitalei au încercat să le vândă pe site-ul OLX. Ulterior, compania care gestionează site-ul a anunţat că va dezactiva anunţurile de vânzare a voucherelor de 500 de lei acordate de Primăria Capitalei pentru achiziţionarea de biciclete.

„Regulamentul de acordare al voucherelor arată că acestea sunt nominale şi netransmisibile, drept pentru care am hotărât imediat ce am luat la cunoştinţă de această situaţie să dezactivăm toate anunţurile care vindeau tichetele oferite de Primăria Capitalei”, a declarat Răzvan Acsente, director Marketing OLX Group România.

Primăria a acordat vouchere pentru achiziţionarea de biciclete pentru 5.000 de persoane.

De altfel, şi primarul general Gabriela Firea a spus, luni, în deschiderea şedinţei de CGMB, că apreciează reacţia promptă a site-ului OLX.

„Voucherele în valoare de 500 de lei nu sunt transmisibile. Sunt nominale, poartă CNP-ul persoanei care le-a primit. Situaţia în care ne-am găsit, că au existat cetăţeni care au vrut să vândă este una nedorită, dar asta nu înseamnă că vom renunţa la un program atât de apreciat”, a conchis primarul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO