Eveniment

Primul lider PSD care îi răspunde lui Iohannis. Ce spune ministrul Justiţiei, Tudorel Toader

Primul lider PSD care îi răspunde lui Iohannis. Ce...

Autor: Mihaela Gidei

06.11.2018, 14:26 254

„Eu îmi voi respecta competenţele mele”, a spus ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, pentru MEDIAFAX.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi că abordarea ministrului Tudorel Toader este pe lângă lege şi în ceea ce priveşte propunerile şi legat de revocări şi că nu va lua o decizie cu privire la revocarea procurorului general până când judecătorii nu vor soluţiona plângerea depusă în instanţă.

”Am o opinie şi o voi face cunoscută la momentul potrivit, dar azi încă nu m-aş referit la aceste speţe, însă în ansamblu se conturează un comportament sau o abordare a acestui ministru al Justiţiei, abordare care este, aş clasifica-o eu, pe lângă lege în privinţa propunerilor şi de numire şi de revocare. Între timp nu mai am doar dubii, mă îndrept uşor-uşor spre certitudine, dar cel puţin în ce priveşte revocarea procurorului general, un demers aiuritor al acestui ministru şi cu corolarul la fel de aiuritor, cu poveşti, manipulări publice şi aşa mai departe... Penibilă fază, penibilă fază!”, a declarat Klaus Iohannis.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO