Eveniment

Probleme pentru Simona Halep, după ce a acuzat dureri la glezna dreaptă, sportiva s-a retras din turneul de la Doha

Probleme pentru Simona Halep, după ce a acuzat dureri la...

Autor: Claudiu Giurgea, Mediafax

16.02.2018, 20:22 117

Halep a lăsat de înţeles pe finalul meciului din sferturi că ar avea câteva probleme la glezna dreaptă. Andrei Pavel a încercat să o liniştească, iar intervenţia sa, de la 6-0, 5-4 i-a adus calmul necesar Simonei pentru a încheia meciul. Simona a făcut o conferinţă de presă în cadrul căreia a anunţat că problemele la gleznă s-au agravat. Românca a anunţat că nu va participa nici la Dubai. Motivul invocat, oficial, este "accidentare la picior".

"Sunt surprinsă că am reuşit să joc trei meciuri şi să le câştig. Am simţit durere în fiecare zi, nu a fost uşor de gestionat situaţia. Nu am avut prea mult timp să mă recuperez înaintea acestui turneu, dar astăzi a fost prea mult şi am decis să mă opresc", a declarat Simona Halep.

Totuşi, Simona Halep poate părăsi turneul de la Doha ca numărul unu mondial: dacă eleva fostului său antrenor, Wim Fissette, o învinge pe Caroline Wozniacki.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO