Eveniment

Producătorul de tâmplărie PVC Electric Plus investeşte 100.000 de euro într-un nou showroom în Bucureşti

Producătorul de tâmplărie PVC Electric Plus...

Autor: Dragoş Dinu

19.04.2018, 20:44 537

Compania Electric Plus, care deţine brandul de tâmplărie termoizolantă din PVC Barrier, investeşte 100.000 de euro într-un showroom în Sectorul 4 din Bucureşti. Showroomul are în acest moment 10 angajaţi, urmând ca până la finalul anului să ajungă la 15.

„Vom continua extinderea şi în zona de sud a ţării, până vom ajunge la o acoperire naţională de 100%”, a spus Adrian Gârmacea, CEO Electric Plus.

Compania, care are în present 31 de francize, este present pe 85% din întreg teritoriul României şi în câteva ţări din Uniunea Europeană, precum Franţa, Marea Britanie, Germania, Italia şi în curând în Belgia.

În cursul lui 2017, Electric Plus a pus în funcţiune a doua linie de producţie sticlă, în valoare de aproximativ 1 milion de euro. Pentru anul 2018 compania îşi propune să se concentreze pe finalizarea proiectului de mărire a capacităţii de producţie (PVC, aluminiu, sticlă, foliere) şi a spaţiului aferent personalului administrativ, tehnic, vânzări şi Academie. Noua capacitate de producţie va avea 200 de angajaţi.

Electric Plus are o cifră de afaceri de aproximativ 26 milioane de euro în anul 2017 şi un profit de 1,33 milioane de euro. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO