Eveniment

Proprietarii maşinilor avariate de copaci căzuţi, în Sectorul 4, vor fi despăgubiţi

Proprietarii maşinilor avariate de copaci căzuţi, în...

Autor: Aurelia Alexa

17.01.2016, 19:56 521

Sursa citată precizează că, din dispoziţia primarului Daniel Băluţă, Primăria Sectorului 4 va sprijini proprietarii de autovehicule care au suferit pagube în urma prăbuşirii arborilor doborâţi de viscolul care a afectat Capitala în noaptea precedentă.

Reprezentanţii primăriei susţin că au identificat deja soluţii pentru acordarea de despăgubiri în cele aproximativ 40 de astfel de cazuri înregistrate până acum.

"Pentru a-şi recupera prejudiciul, cetăţenii trebuie să se adreseze Poliţiei Locale Sector 4 care, în urma proceselor-verbale întocmite în baza constatărilor din teren, va întocmi documentaţiile necesare", se arată într-un comunicat transmis agenţiei MEDIAFAX.

În Capitală, peste 130 de maşini au fost avariate şi 191 de copaci şi stâlpi de electricitate au fost doborâţi de viscol, declara, duminică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov preciza că, până la ora 05.30, 50 de copaci şi stâlpi de electricitate au căzut pe carosabil sau pe autoturisme, iar până la ora 9.00, alţi 141 de copaci au fost doborâţi de vântul puternic, în total fiind avariate 132 de autoturisme.

Daniel Vasile spunea că nu are o situaţie pe sectoare privind copacii şi stâlpii căzuţi, însă diferenţa între sectoare nu este semnificativă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO