Eveniment

S-au finalizat 3 necropsii, un copil intoxicat cu funingine, doi decedaţi din lipsă de oxigen

17.08.2010, 14:17 39

Medicii legişti au finalizat necropsia în cazul a trei dintrecei patru bebeluşi care au murit în urma exploziei de laMaternitatea Giuleşti, în cazul unuia fiind stabilit că a fostintoxicat cu funingine, în timp ce ceilalţi doi au decedat dincauza lipsei de oxigen, a spus procurorul Marius Iacob, citat deMediafax.

Marius Iacob, procuror şef al Secţiei Urmărire Penală aParchetului instanţei supreme, a declarat că au fost finalizatetrei necropsii.
Prin acestea s-a stabilit că unul dintre copii a fost intoxicat cufuningine, iar ceilalţi doi au murit din cauza lipsei de oxigen,fiind vorba despre intoxicaţie acută cardiacă.
Necropsia în cazul celui de-al patrulea bebeluş va fi efectuatămiercuri dimineaţă, a spus Marius Iacob. Citiţi mai mult desprewww.mediafax.ro/social/s-au-finalizat-3-necropsii-un-copil-intoxicat-cu-funingine-doi-decedati-din-lipsa-de-oxigen-6922569/pe incendiul de la maternitateaGiulestiwww.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO