Eveniment

Sărbătorile vin cu zăpadă: Ninge abundent în centrul ţării. Meteorologii au emis un Cod portocaliu de ninsori şi viscol valabil până luni

Sărbătorile vin cu zăpadă: Ninge abundent în centrul...

Autor: Gabriel Pecheanu

23.12.2023, 15:51 161

Ninge abundent în centrul ţării. Drumarii amintesc că  meteorologii au emis un Cod portocaliu de ninsori şi viscol valabil până luni, 25 decembrie.

Ninge abundent în centrul ţării. Acţionăm cu peste 160 de utilaje de deszăpezire dar, cu toate acestea, pe majoritatea drumurilor naţionale şi autostrăzile din judeţele Braşov, Sibiu, Mureş, Harghita şi Covasna circulaţia se desfăşoară în condiţii de iarnă”, transmite DRDP Braşov.

La Predeal este un val de ninsoare, precum şi viscol foarte puternic.

„Este cel mai intens fenomen pe care l-am avut în ultimii ani. Ninge de câteva ore încontinuu, ninge viscolit. Temperatura este scăzută. Toate utilaje noastre sunt funcţionale. Într-adevăr este traficul foarte aglomerat, dar este bine că nu sunt cozi staţionare. Rugăm participanţii la trafic să adapteze viteza la condiţiile de trafic”, spun reprezentanţii DPDR Braşov.

Potrivit drumarilor, pe 73A Predeal - Râşnov sunt TIR-uri care nu pot înainta, iar unul blochează circulaţia.

Drumarii reamintesc că meteorologii au emis un Cod portocaliu de ninsori şi viscol valabil până luni, 25 decembrie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO