Eveniment

Şase staţii de metrou cu un singur acces vor fi închise succesiv în perioada 2-19 septembrie

Şase staţii de metrou cu un singur acces vor fi...

Autor: Mediafax

23.08.2017, 16:13 170

Lucrările se vor desfăşura succesiv, în perioade diferite de timp, după cum urmează: Tineretului, 2 – 5 septembrie; Apărătorii Patriei, 2 – 5 septembrie; Dimitrie Leonida, 9 – 12 septembrie; Costin Georgian, 9 – 12 septembrie; Pantelimon, 16 – 19 septembrie şi Basarab 1, 16 – 19 septembrie.

Până la începerea acestei ultime etape, Metrorex a modernizat 66 de accesuri din 35 de staţii. Perioada maximă estimată pentru închiderea staţiilor de metrou cu un singur acces va fi de patru zile calendaristice consecutive, dintre care două lucrătoare. Pe parcursul lucrărilor, personalul Metrorex va asigura asistenţa necesară călătorilor.

Metrorex a informat autorităţile locale şi RATB cu privire la deşfăşurarea proiectului de modernizare, precum şi a modificărilor apărute în graficul de execuţie şi a solicitat sprijin pentru preluarea călătorilor cu ajutorul transportului în comun de suprafaţă, pentru perioadele în care se vor desfăşura lucrări în staţiile cu un singur acces, precizează compania.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO