Eveniment

Satu Mare: Treizeci de călători, evacuaţi din tren după ce locomotiva a luat foc

Satu Mare: Treizeci de călători, evacuaţi din tren...

Autor: Vasile Magradean

14.06.2017, 09:44 741

Mecanicul locomotivei Satu Mare – Oradea a fost rănit uşor miercuri dimineaţa şi nu a necesitat intervenţie medicală în spital după ce locomotiva în care se afla s-a aprins în staţia Domăneşti, judeţul Satu Mare, 30 de persoane fiind evacuate.

Purtătorul de cuvânt al ISU Satu Mare, Adriana Pop a declarat corespondentului MEDIAFAX că după izbucnirea incendiului la locomotivă mecanicul de tren a coborât şi a decuplat celelalte vagoane.

„Locomotiva trenului Satu Mare – Oradea era staţionată în staţia Domăneşti, s-a aprins, iar în acel moment mecanicul de tren a coborât şi a decuplat celelelate vagoaen. 30 de persoane aflate în tren s-au autoevacuat, pasagerii nefiind în pericol. Mecanicul a suferit răni uşoare, dar a refuzat transportul la spital”, a spus Adriana Pop.

La locul accidentului s-au deplasat două autospeciale cu apă şi spumă de la Dispeceratul de Pompieri Carei, incendiul fiind stins.

Se presupune că incendiul ar fi pornit de la partea electrică a locomotivei, dar pompierii şi reprezentanţii CFR cercetează cauzele izbucnirii focului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO