Eveniment

Schimbări radicale în guvernul Grindeanu: Patru secretari de stat din Guvern, eliberaţi din funcţie de premierul Sorin Grindeanu

Schimbări radicale în guvernul Grindeanu: Patru...

Autor: Dana Stanila

16.06.2017, 21:17 1883

”Patru decizii de eliberare din funcţie a domnului secretar de stat Adrian Mlădinoiu, decizie de eliberare din funcţia a domnului secretar de stat Tudor Vesa, amândoi din cadrul Secretariatului General al Guvernului”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Guvernului.

Un alt secretar de stat demis este Adrian Marius Dobre, de la Ministerul Muncii. Dobre este şi purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat.

De asemenea, Adrian Ionuţ Gâdea a fost demis de la Ministerul Dezvoltării.

Decizie de eliberare din funcţie a domnului secretar de stat Adrian Marius Dobre, din cadrul Ministerului Muncii şi decizie de eliberare din funcţie a domnului secretar de stat Adrian Ionuţ Gâdea, din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale”, a mai spus Petrescu.

Deciziile premierului au fost contrasemnate de secretarul de stat Alexandru Mihai Ghigiu, după ce fostul secretar general Mihai Busuioc a refuzat mai semneze documente emise de Sorin Grindeanu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO