Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva: Mesele de operaţie şi tot mobilierul sunt din ’85, multe ajunse aproape de termenul de casare

11 aug 2017 Autor: Mirabela Tiron

Au construit un corp nou de spital, dar aşteaptă finanţare pentru mobilier şi echipamente .

Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, ce primeşte puţin peste 47.000 de pacienţi la urgenţe anual şi are 38.500 de pacienţi internaţi, funcţionează cu mobilier (mese de operaţie, paturi, noptiere) din ’85, multe piese aflate aproape de termenul de casare, şi deşi a reuşit să construiască din fondurile de la minister şi de la Consiliul Judeţean un corp nou cu şapte etaje nu a mutat încă secţiile medicale în această clădire dată fiind lipsa de mobilier şi echipamente noi.

„Spitalul are nevoie de mobilier nou, avem paturi vechi din ’85, cu bare metalice în loc de paturi cu telecomandă, la fel şi mesele de operaţie, este nevoie de oxigenatoare şi aspiratoare”, au declarat oficialii spitalului.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.08.2017

 
Cuvinte cheie:
Deva
, mobilier
, urgenta
, operatie
, spitalul judetean
, termen
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide