Eveniment

Stericycle România a investit 1 mil. de euro într-o unitate de sterilizare a deşeurilor medicale

Stericycle România a investit 1 mil. de euro într-o...

Autor: Simona Tatu

20.09.2017, 11:26 242

Compania Stericycle România a realizat o investiţie de 1 milion de euro intr-o unitate de sterilizare a deşeurilor medicale în cadrul punctului de lucru de la Jilava, judeţul Ilfov.

"Investiţia în aceasta unitate de sterilizare a fost de 1 milion de euro. Sterilizatorul are o procesare de până la 2 tone pe oră, fiind cel mai mare sterilizator din Europa, la nivelul grupului Stericycle", a spus Mihai Matei, director general al companiei Stericycle România, care activează în domeniul managementului deşeurilor periculoase.

De asemenea, reprezentanţii companiei au spus ca mai au în plan şi ale investiţii în decursul acestui an. Compania Stericycle România face parte din grupul american Stericyle International şi activează în România din 2013. Compania a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 46 mil. lei (10,2 mil. euro) şi un profit de 2,2 mil. lei (490.000 euro), potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO