Eveniment

Topul celor mai admiraţi 100 CEO din România

Publicaţia a acordat 10 premii şi a dezvăluit totodată cine este cel mai admirat CEO din România, ca urmare a voturilor primite din partea a circa 300 de reprezentanţi ai mediului local de afaceri.

GALERIE FOTO

27.10.2017, 00:07 4645
Business MAGAZIN i-a premiat aseară, în ca­drul galei CEO Awards, la care au par­ticipat peste 200 de invitaţi, pe cei mai admiraţi şefi de companii din România. În cadrul galei CEO Awards, Business MAGAZIN a lansat anuarul 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÅNIA, aflat la a 8-a ediţie.

„Cred că admiraţia este legată de puterea de a influenţa, puterea de a schimba, de aceea aş vrea ca noi, mediul de business, să ne gândim puţin la capacitatea noastră de a influenţa mediul economic, societatea românească. Anul 2017, ca influenţă asupra societăţii, este un an de recesiune. De aceea propun să fim mult mai proactivi, să ne autoguvernăm mai mult, să ne coagulăm mai mult vizavi de cum gândim noi în viitor astfel încât să nu fim tot timpul în poziţia de a reacţiona mereu“, a declarat Florin Talpeş pe scenă după ce a primit premiul de Cel mai admirat CEO în 2017.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO