Eveniment

ULTIMĂ ORĂ: Alertă cu bombă la staţia de metrou Piaţa Victoriei. UPDATE: Poliţia Capitalei a anunţat că apelul nu se confirmă

ULTIMĂ ORĂ: Alertă cu bombă la staţia de metrou...

Autor: Mediafax

03.01.2023, 12:28 1860

Poliţiştii au fost alertaţi marţi prin apel la 112 cu privire la amplasarea unui dispozitiv exploziv la o staţie de metrou din Sectorul 1 al Capitalei.

Potrivit Poliţiei Capitalei, în jurul orei 11.30, poliţiştii au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că la o staţie de metrou, din Sectorul 1, a fost amplasat un dispozitiv exploziv.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Secţiei 3 şi ai Brigăzii de Poliţie pentru Transport Public pentru a lua primele măsuri.

„Dispeceratul Metrorex a fost avizat de către reprezentanţi ai Ministerului Afacerilor Interne despre o posibilă ameninţare cu bombă în zona staţiei de metrou Victoriei. Echipele specializate din cadrul Poliţiei s-au deplasat la faţa locului.La acest moment circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară conform graficului”, au transmis reprezentanţii Metrorex.

Poliţia Capitalei a anunţat că verificările au fost finalizate şi că apelul nu se confirmă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO