Eveniment

Urmează conferinţa ZF HR Trends, 28 martie 2024. „Viitorul resurselor umane, sub presiunea transformărilor”: Transformarea pieţei muncii: cum se adaptează angajaţii şi angajatorii la provocările din 2024

Urmează conferinţa ZF HR Trends, 28 martie 2024....

Autor: Ramona Cornea

08.03.2024, 09:00 113

♦ Peisajul resurselor umane trece în ultimii ani printr-un proces de transformare continuă, unul determinat de progresele tehnologice, de schimbările demografice şi, per total, de economia în schimbare ♦ Conferinţa ZF HR Trends 2024 pune pe masa managerilor şi directorilor de resurse umane din marile companii locale, trainerilor, consultanţilor şi recrutorilor cele mai importante tendinţe pe de piaţa muncii în 2024.

Ziarul Financiar organizează conferinţa ZF HR Trends 2024: „Viitorul resurselor umane, sub presiunea transformărilor” joi, 28 martie. Cea de-a 18-a ediţie a evenimentului de resurse umane reuneşte managerii şi directorii de resurse umane din marile companii locale, trainerii, consultanţii şi headhunterii şi le pune pe masă cele mai importante tendinţe din piaţa muncii din anul 2024.

Printre principalele teme abordate anul acesta este transformarea pieţei muncii: cum se adaptează angajaţii şi angajatorii la provocările din 2024. Peisajul resurselor umane trece în ultimii ani printr-un proces de transformare continuă, unul determinat de progresele tehnologice, de schimbările demografice şi, per total, de economia în schimbare.

Pentru a prospera în acest mediu dinamic, profesioniştii în HR trebuie să se adapteze la provocările care vin cu evoluţia inteligenţei artificiale, cu schimbările legislative şi cu pericolele economice care le ameninţă companiile. 

Anul trecut, angajatorii s-au străduit să ţină creşterile salariale pe linia de plutire, astfel încât să poată ţină piept creşterilor de preţuri. Puşi în faţa scăderii puterii de cumpărare şi a presiunii din partea angajaţilor, angajatorii au dus creşterile salariale de la an la an la recorduri de 17% în 2023. Pentru 2024, prognozele de creştere în mediul privat nu sunt la fel de optimiste. 

În acest context, Ziarul Financiar organizează conferinţa ZF HR Trends 2024: „Viitorul resurselor umane, sub presiunea transformărilor”, eveniment aflat la cea de-a 18-a ediţie, pentru a identifica, alături de angajatori, specialişti în resurse umane şi reprezentanţi ai autorităţilor cele mai bune metode de adaptare la transformările pieţei muncii per ansamblu, la tendinţele globale cu impact în România, la cerinţele noilor generaţii de angajaţi. 

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO