Eveniment

Despre viitorul economic în era turbulenţelor politice, România în contextul incertitudinilor, tendinţele economice la nivel local şi european şi poveştile de succes ale antreprenorilor „made in România”, vor fi temele dezbătute la Conferinţa de Risc de Ţară Coface

Despre viitorul economic în era turbulenţelor politice,...
20.04.2018, 15:43 175

A mai rămas puţin până la unul dintre cele mai importante evenimente de afaceri din România -  a-XIV-a ediţie a Conferinţei de Risc de Ţară, organizată de Coface România şi Ziarul Financiar pe 9 Mai, la JW Marriott Hotel.

Datorită succesului de anul trecut, Tomáš SEDLÁČEK, Economist Şef al ČSOB (Czech Commercial Bank), Lector, Charles University, autor al bestsellerului “Economia Binelui şi a Răului”, publicată în 2011, este din nou invitat special al ediţiei din acest an a evenimentului, de data aceasta într-o dezbatere live.

Biletele deja într-un număr limitat pot fi achiziţionate la preţul de 140 EUR, accesând link-ul: http://www.inevent.ro/conferinta-coface-2018/

În 2018, evenimentul va reuni aproximativ 400 de participanţi, experţi în riscul de ţară, specialişti din domeniul academic, bancar, precum şi investitori români şi străini.

Structurat într-un eveniment de o jumătate de zi, Conferinţa de Risc de Ţară îşi propune să acopere toate aspectele majore ale provocărilor macroeconomice prezente şi ale mediului de afaceri regional, concentrându-se pe Europa Centrală şi de Est şi România. 

Conferinţa este structurată în două sesiuni, ce se vor întinde pe parcursul întregii zile. În deschiderea conferinţei, invitatul principal al evenimentului, Tomáš SEDLÁČEK, Economist Şef al ČSOB (Czech Commercial Bank), Lector, Charles University, va aborda modul în care trecutul schimbă prezentul şi economia Europei în era turbulenţelor politice.

Tomáš SEDLÁČEK a câştigat faima internaţională după ce a fost premiat pentru cea mai bine vândută carte „Economia binelui şi a răului”, publicată în 2011, de Oxford University Press şi tradusă în 17 limbi, obţinând, totodată, prestigiosul premiu „Wirtschaftsbuchpreis” la Târgul de Carte de la Frankfurt pentru contribuţia sa originală şi filosofică la dezvoltarea economiei.


În 2015 şi 2016, a fost aşezat în top 100 cei mai influenţi gânditori globali. La numai 24 de ani, SEDLÁČEK a devenit unul dintre consilierii economici ai preşedintelui ceh, Václav Havel. Este membru al „National Economics Council, consultant al prim-ministrului ceh şi a fost nominalizat, într-un articol din „Yale Economic Review”, una dintre top cinci minţi tinere din economie. În prezent, lucrează ca Economist Şef al Czech Commercial Bank (ČSOB), este membru în „Program Council for New Economic Thinking of World Economic Forum” care se reuneşte la Davos, este lector al Charles University şi se află în bord-ul a numeroase ONG-uri. 

Experţii în analiza riscului se vor reuni în prima sesiune pentru a dezbate principalele tendinţe care modelează economia mondială. Invitaţii şi lectorii primului panel sunt: Ayşen Seltem İYİGÜN, Economist Şef, Coface Turcia & Orientul Mijlociu, Declan DALY, CEO, Coface Europa Centrală şi de Est, Eugen ANICESCU, Country Manager, Coface România.

Cea de-a doua sesiune este dedicată antreprenorilor români, iar temele de discuţie sunt provocările mediului de afaceri, volatilităţii pieţei, perspectivele de dezvoltare, alături de multe alte subiecte interesante. Despre antreprenorii “Made in România”, vor dezbate Rucsandra HUREZEANU, Fondator & CEO, Ivatherm, Andrei BOTESCU, Co-fondator, Atelierele Pegas, Tiberiu MOISA, Deputy CEO, Banca Transilvania, Dr. Eugen BANCIU, CEO, Farmaciile Dona, Daniel MUNTEAN, Rodbun.

Conferinţa de Risc de Ţară Coface îi are ca parteneri pe Banca Transilvania, Cardoil Avantaj, Exotique, Institutul Bancar Roman, Publica, AAFBR, ARB, ACCA, CFA Society, CCIFER, BRCC, Stanciu, Răchitan & Asociaţii, EventLink360, InEvent, Business Magazin.

 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO