Eveniment

Vlădescu şi Isărescu, invitaţi la Senat să discute despre economie

01.09.2010, 23:15 12

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a anunţat ieri că BiroulPermanent a decis să îi invite pe guvernatorul BNR, Mugur Isărescu,şi pe ministrul de finanţe, Sebastian Vlădescu, pentru a avea odiscuţie cu privire la starea reală şi perspectivele reale aleeconomiei.

"Vom continua o practică, şi Biroul Permanent al Senatului aaprobat propunerea mea să invităm în faţa Biroului Permanent extinsal Senatului pe guvernatorul Băncii Naţionale şi pe ministrul definanţe pentru a avea o discuţie şi o informare cu privire lastarea reală a economiei şi perspectivele reale ale situaţieinoastre economice şi sociale", a declarat Geoană.

El a menţionat că invitaţia va fi făcută pentru săptămânaviitoare şi că agenda celor doi demnitari şi cea a BirouluiPermanent va trebui să fie coordonate.

"Trebuie să spun că răspunsul guvernatorului Isărescu şi alministrului de finanţe au fost mereu ireproşabile din punctulnostru de vedere. Şi noi respectăm regula jocului, nu transformămaceste întâlniri în show politic, ci, pur şi simplu, simţim nevoiaunei informări de la sursă cu privire la evoluţiile economieiromâneşti şi cu privire la perspectivele economiei româneşti."

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO