Eveniment

ZF vă prezintă cine conduce România. Cine conduce Agenţia de Credite şi Burse de Studii: un director general, un director al direcţiei burse, resurse umane şi economică şi nouă consilieri superiori

ZF vă prezintă cine conduce România

ZF vă prezintă cine conduce România. Cine conduce...

Autor: Ramona Cornea

27.01.2024, 11:23 150

Rubrica „ZF vă prezintă cine conduce România” vine să arate cine sunt şefii din ministere, autorităţi şi din inspectoratele care conduc România.

♦ Directorul general este în funcţie din 2009, iar directorul direcţiei burse, resurse umane şi economică ocupă această poziţie din 2010 ♦ Ultimele declaraţii de avere ale angajaţilor agenţiei sunt aferente anului 2020 ♦ Salariul de bază brut al directorului general se ridică la 13.906 de lei, iar un director câştigă un salariu de bază de aproape 13.300 de lei brut.

Agenţia de Credite şi Burse de Studii (ACBS) are la conducere un director general, un director al direcţiei burse, resurse umane şi economică şi nouă consilieri superiori. Directorul general, Maria Magdalena Jianu, este în funcţie din 2009, iar Cristina Berezovski, directorul direc­ţiei burse, resurse umane şi eco­no­mică, ocupă această poziţie din 2010.

Conform datelor de pe site-ul agenţiei, salariul de bază brut al direc­torului general se ridică la 13.906 de lei, iar totalul drepturilor salariale se ridică la aproape 15.900 de lei, un director câştigă un salariu de bază de aproape 13.300 de lei brut şi venituri salariale totale de 15.300 de lei, iar un consilier superior are un salariu de bază de 9.900 de lei brut şi venituri salariale totale de circa 10.600 de lei.

Ultimele declaraţii de avere publicate pe site-ul Agenţiei de Credite şi Burse de Studii sunt aferente anului 2020.

În ceea ce priveşte consilierii superiori, Ecaterina Daniela Bodeanu, consilier superior, se ocupă de bursele oferite în baza acordurilor bilaterale sau în mod unilateral de: China, Dane­marca, Egipt, Georgia, Iordania, Iran, Luxemburg, Turcia, Turk­menistan, Vietnam, de adeverinţele necesare la Ambasada României la Washington, de bursele acordate la Institutul Universitar European din Florenţa de bursa „Theodor Aman” şi este responsabilă de comunicarea cu presa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO