Fondul Proprietatea

După 15 ani brokerii români simt că sunt brokeri. "A fost prima şedinţă adevărată. Nu prea am avut timp nici să respir."

După 15 ani brokerii români simt că sunt brokeri. "A fost prima şedinţă adevărată. Nu prea am avut timp nici să respir."

Autor: Stefan Musgociu

25.01.2011, 19:16 90

Lansarea acţiunilor Fondului Proprietateala Bursă a reînviat speranţele jucătorilor, care au văzut însfârşit "o şedinţă bursieră adevărată" în ultimii trei ani, lafinalul căreia brokerii vorbesc cu bucurie despre o zi în care n-auavut timp să respire, pentru că telefoanele sunauîncontinuu.


Ce spunbrokerii citaţi de Mediafax Business

Directorul general al Intercapital Invest, RăzvanPaşol: "Nu prea am avut timp nici să respir. Putem spunecă a fost o zi de tranzacţionare «adevărată», cel puţin în prima eiparte. Atmosfera de azi mi-a adus aminte de vremurile bune din2007, dar şi de operaţiuni speciale precum oferta de vânzare de laTransgaz, în care am fost şi noi distribuitori. Au fost multetelefoane, multe tranzacţii şi multă agitaţie, aşa cum este şinormal pe o piaţă de capital dinamică".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO