Info

ANUNŢ VÂNZARE IMOBIL

ADVERTORIAL

ANUNŢ VÂNZARE IMOBIL

Autor: Publicitate

13.03.2024, 11:43 646

Lichidatorul judiciar al societăţii Home Art Galleria SA – în faliment, debitoare în dos. nr. 26567/3/2012 aflat pe rolul Tribunalului Bucureşti, Secţia a VII-a Civilă, anunţă organizarea licitaţiilor publice pentru vânzarea fostului complex comercial situat în Calea Rahovei nr. 157D, Sector 5, Bucureşti (lângă Piaţa de Flori Rahova), compus din teren intravilan de 8.532 mp şi construcţii tip comercial cu o suprafaţă construită de 4.303 mp, situat în Bucureşti, str. Calea Rahovei, nr. 175D, Sector 5.

Activul propus spre vânzare reprezintă o şansă extraordinară pentru cei interesaţi să investească într-un obiectiv imobiliar situat într-o zonă centrală a Municipiului Bucureşti, în plină dezvoltare şi cu potenţial în mediul afacerilor.

Bunul imobil are front stradal la Calea Rahovei, iar în apropierea acestuia se află Grădina Palatul Bragadiru, Academia Română, Piaţa de Flori Rahova şi Palatul Parlamentului. De asemenea, precizăm că acest activ imobiliar este inclus în lista monumentelor istorice publicată pe site-ul Ministerului Culturii, cod B-II-m-B-19501.

Preţul minim de vânzare la prima licitaţie este de 8.500.000 Euro, plus TVA.

Prima licitaţie va avea loc la data de 28.03.2024, ora 13.30, iar înscrierea la licitaţie se realizează prin transmiterea documentelor şi îndeplinirea condiţiilor precizate în Regulamentul de vânzare aprobat de către creditorii debitoarei. În situaţia în care bunul nu se valorifică la prima licitaţie, lichidatorul judiciar va organiza licitaţii publice ulterioare, la două săptămâni, în zilele de joi, ora 13.30.

Licitaţiile publice organizate pentru valorificarea activului imobiliar vor fi deschise, competitive, cu strigare şi prezenţă fizică, iar ele se vor desfăşura în condiţiile Regulamentului de vânzare şi a Caietului de sarcini aferent, completate cu dispoziţiile Legii 85/2006 privind procedura insolvenţei.

 

Pentru informaţii suplimentare, inclusiv Regulamentul de vânzare, puteţi consulta pagina noastră de internet https://www.business-recovery.ro/vanzari/ sau ne puteţi contacta la adresa de e-mail office@bda.com.ro sau tel. 021.322.03.12.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO