Info

AUTOMATIC DATA PROCESSING (ADP) ROMÂNIA : EXCELENŢA ÎN SERVICIILE DE HR ŞI PAYROLL

Advertorial

Sonia Khachlouf, Director General ADP Romania

Sonia Khachlouf, Director General ADP Romania

Autor: Publicitate

18.03.2024, 07:00 361

Automatic Data Processing (ADP) este lider mondial şi pionier al soluţiilor de management al capitalului uman (HCM) şi furnizor de soluţii de resurse umane. ADP România a fost creată în 2014. Este o locaţie offshore care acoperă servicii şi operaţiuni pentru principalele pieţe europene şi ofera servicii de payroll la nivel global.  De atunci, compania şi-a extins continuu operaţiunile, devenind unul dintre principalii jucători în domeniul soluţiilor de management al resurselor umane şi procesarii salariilor.

Ca parte a ADP Worldwide Network, compania beneficiază de o vastă experienţă şi expertiză globală, ceea ce îi permite să ofere soluţii adaptate la nevoile locale, dar şi să se alinieze la cele mai bune practici internaţionale.

 Anticiparea, adaptabilitatea, flexibilitatea sunt atuuri fără de care nu poţi conduce un business de succes într-un domeniu plin de provocări ca cel al resurselor umane şi payroll-ului.  Unul dintre secretele succesului ADP România în acest context dinamic este mixul ideal de inovaţie, experienţă personalizată şi angajament faţă de clienţi

Se pune mult accentul pe abordarea proactivă şi orientată către client în dezvoltarea şi furnizarea soluţiilor de ultimă generaţie. Prin investiţii continue în cercetare şi dezvoltare, ADP România se asigură că produsele şi serviciile sale sunt la cel mai inalt nivel din punct de vedere tehnologic si digital, aducând valoare adăugată clienţilor săi şi ajutându-i să-şi atingă obiectivele de afaceri.

Prin respectarea celor mai ridicate standarde de securitate a datelor şi protecţie a confidenţialităţii, compania le oferă clienţilor siguranţa şi încrederea că informaţiile lor sensibile sunt în mâini sigure.

Punctul forte sau secretul din spatele succesului companiei este echipa de profesionişti dedicaţi şi pasionaţi, ceea ce oferă clienţilor nu doar soluţii tehnologice avansate, ci şi consultanţă şi suport personalizat, adaptat nevoilor şi cerinţelor lor specifice.

Motto-ul ADP România este “Fiecare persoană contează”(Every person counts), pe care l-a demonstrat şi obţinerea pentru al doilea an consecutiv a certificării Top Employer.

« Unul dintre obiectivele noastre principale este de a crea un mediu de lucru cât mai aproape de ideal pentru angajaţii noştri şi pentru talentele pe care dorim să le atragem în viitor. Oferim programe extinse de formare şi dezvoltare profesională, precum şi oportunităţi de avansare pe baza performanţei şi a meritelor. De asemenea, ADP promovează echilibrul între viaţa profesională şi cea personală, oferind programe flexibile de lucru şi beneficii care susţin starea de bine a angajaţilor. Suntem o companie orientată spre oameni, intrucat oamenii sunt cea mai valoroasă resursă a noastră şi un avantaj competitiv cheie. Obiectivul nostru este ca fiecare dintre cei care fac parte din echipa ADP România să se simtă valorizat, să aibă încredere că este acceptat şi apreciat fiind el  însuşi şi să simtă că i se oferă oportunitatea de a deveni cea mai bună versiune a sa, atât profesional, cât şi pe plan personal »,  a declarat Sonia Khachlouf, Director General ADP Romania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO