Info

FORTEM - un brand nou intre producatorii de materiale de zidarie din Romania

Advertorial

Viorel Iacob, administrator şi director general al DVI Production

Viorel Iacob, administrator şi director general al DVI Production

Autor: Publicitate

25.03.2024, 07:00 1412

In prima parte a acestui an, compania DVI Production, proprietara  brandului FORTEM, va incepe productia de BCA in unitatea din orasul Iernut, judetul Mures.

Fabrica este rezultatul unui proiect greenfield, ambitios, cu o infrastructura ce poate asigura o capacitate de productie  de 2000 mc/24h , cea mai mare  din Europa.

„Cu tehnologie  germana noua,  generatie 2023, cu materii prime de calitate si cu aportul colegilor, unii dintre cei mai buni specialisti din domeniu, BCA FORTEM  va fi unul dintre cele mai calitative produse din piata , participand astfel la cresterea calitatii constructiilor din Romania” a spus pentru ZF Viorel Iacob, administrator şi director general al companiei DVI Production.

Investitia depaseste 35 mil euro, include un teren de 120 000 mp, din care 13 000 mp hala productie, iar echipamentele vor asigura un portofoliu diversificat de produse ce vor fi comercializate atat in piata din Romania, cat si in pietele externe, utilizand variante de transport rutier si feroviar.

„Vor urma perioade interesante, atipice, si va trebui sa fim pregatiti, sa anticipam si sa inovam pentru a gasi  solutii care sa asigure o strategie castigatoare” a  spus Viorel Iacob,  directorul companiei.

FORTEM, un brand 100% romanesc, a aparut in Romania in anul 2017, odata cu lansarea primei fabrici automatizate de productie elemente liniare de zidarie (buiandrugi).

„Am ales denumirea FORTEM deoarece reprezinta putere, reprezinta  rezistenta si reprezinta incredere” , a spus pentru ZF Viorel Iacob.

Intre timp, brandul FORTEM, prin actiuni inovative de marketing ce au generat cerere in piata, a devenit cunoscut atat  in majoritatea depozitelor ce comercializeaza materiale de zidarie, cat si in randul constructorilor din Romania si Bulgaria.

Compania a raportat anual cifre de afaceri cu un  trend ascendent, conform datelor de la Ministerul de Finante, numarul de angajati a crescut constant, iar la finalul anului va ajunge la cel putin 125 persoane.

FORTEM va reprezenta in viitorul  apropiat o solutie completa de zidarie, pentru orice tip de partener si orice tip de consumator.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO