Info

(P) CAPEX.com îl anunţă pe Zach King ca ambasador al brand-ului

(P) CAPEX.com îl anunţă pe Zach King ca ambasador al...

Autor: Publicitate

16.02.2023, 08:00 163

Casa de brokeraj îşi continuă planul de expansiune globală oferind o acţiune gratuită fiecărui client nou care deschide un cont pe platforma de investiţii. Campania va fi susţinută de primul ambasador CAPEX.com, Zach King.

CAPEX.com, o companie fintech globală cu sucursală înregistrată in Romania, a început colaborarea cu personalitatea social-media - Zach King. El va fi ambasadorul global al brandului în 2023. Ca parte a proiectului Trăieşte Magia Tranzacţionării: Orice, Oriunde, Oricand, brokerul continuă cunoscuta campanie prin care oferă o acţiune gratuită noilor investitori. Scopul campaniei O Acţiune Gratuită este de a promova educaţia privind investiţiile în acţiuni.

Fondat de o echipă de traderi experimentaţi, grupul fintech oferă una dintre cele mai populare platforme de investiţii. Aceasta oferă acces la peste 5.000 de acţiuni listate pe 10 burse majore, inclusiv cele din SUA, UE şi Marea Britanie. Cu misiunea de a facilita investitorilor accesul către decizii mai bine informate, CAPEX.com a devenit destinaţia preferată pentru traderii de toate nivelurile.

Colaborarea cu Zach King aduce un nou nivel de entuziasm şi angajament. El va demonstra ergonomia şi uşurinţa în utilizarea aplicaţiei mobile premiate CAPEX.com.

"Este o adevărată plăcere să anunţăm colaborarea noastră cu Zach King. Este o sursă de inspiraţie pentru oamenii din întreaga lume, asemănător cu ceea ce reprezentăm noi pentru traderii noştri. Într-adevăr, creativitatea sa, gândirea out-of-the-box şi stilul său unic se potrivesc perfect cu produsele noastre financiare. Împreună, ne-am propus să oferim tuturor un access cât mai facil către domeniul investiţiilor", spune Octavian Patraşcu, CEO şi fondator al CAPEX.com.

"Sunt entuziasmat de colaborarea cu CAPEX.com şi de participarea la această campanie magică în lumea investiţiilor. Până acum pot spune că este un proiect super antrenant", a adăugat Zach King.

Colaborarea dintre CAPEX.com şi Zach King se anunţă a fi unul ideal. Combinaţia dintre angajamentul companiei de a oferi o experienţă de tranzacţionare impecabilă şi calitatea divertismentului lui Zach reprezintă o iniţiativă interesantă şi captivantă. Traderii şi alte persoane interesate de investiţii sunt încurajate să viziteze platforma CAPEX.com, unde pot găsi o multitudine de produse financiare.

Despre CAPEX.com 

CAPEX.com este o platformă de tranzacţionare online de referinţă, care oferă o gamă largă de instrumente financiare, de la produse simple la cele mai complexe. Compania se angajează să ofere clienţilor săi un mediu de tranzacţionare uşor de utilizat şi sigur.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO