Info

(P) Clădirile UBC Openville, singurele spaţii de birouri din Timişoara integrate într-un ansamblu de tip mixt

(P) Clădirile UBC Openville, singurele spaţii de...

Autor: Publicitate

29.09.2017, 11:19 1131

Un pol de business regional se configurează în centrul Timişoarei odată cu apropiata livrare a clădirii de birouri United Business Center 1 (UBC) din ansamblul mixt Openville. Aceasta va fi cea de-a doua clădire pe care compania IULIUS o va inaugura în acest an, în vecinătatea Iulius Mall Timişoara.

Cel mai mare oraş din vestul ţării se impune tot mai mult ca un jucător activ pe piaţa autohtonă de birouri clasa A. Nu mai puţin de 130.000 mp, în şapte clădiri integrate în cea mai mare dezvoltare de tip mixt din regiune, va construi compania IULIUS în perimetrul de lângă Iulius Mall. Dintre acestea, o clădire de 18.000 mp a fost inaugurată la începutul anului, cea de-a doua, de 13.000 mp, va fi gata în perioada următoare, iar alţi 18.000 mp au intrat în construcţie vara aceasta, în cel de-al treilea imobil sub brandul UBC. 

O adevărată comunitate de ingineri şi specialişti IT s-a concetrat deja în birourile Openville Timişoara, companii multinaţionale precum Ness Digital Engineering, Autoliv România, ACI Worldwide, Bitdefender, Azets, Atos sau Visma Software aflându-se pe lista chiriaşilor.

În continuare, cerere există din partea marilor companii care fie vizează intrarea în Timişoara, fie extinderea în oraşul de pe Bega, investitori care solicită spaţii centrale, ample, calitative, dar mai ales localizate în apropiere de facilităţi şi servicii importante pentru angajaţii lor.

Servicii şi reduceri pentru angajaţi, în Iulius Mall Timişoara

Clădirile de birouri ale companiei IULIUS sunt singurele din Timişoara situate şi integrate într-un ansamblu de tip mixt, şi, totodată, singurele care prezintă avantajul proximităţii serviciilor oferite de Iulius Mall.

Astfel, proiectul Openville integrează o componentă de retail matură, care atrage anual 16 milioane de vizitatori şi care le pune la dispoziţie angajaţilor din spaţiile office beneficii utile în timpul şi după programul de la birou. Să lucrezi în ansamblul Openville înseamnă acces la zona de food court, restaurante şi cafenele pentru pauzele de masă, la centrul de fitness, sute de magazine, cinema multiplex, grădiniţă, clinici medicale şi servicii variate, dar şi la locuri de relaxare şi socializare, indoor sau outdoor. În plus, prin programul Card Partener, creat pentru aceştia, angajaţii beneficiază exclusiv de promoţii de până la 25%, la peste 100 de locaţii din Iulius Mall.

Birouri cu acces şi panoramă spre un parc de peste 55.000 mp

Proiectul Openville este „verde” la propriu şi la figurat, facilităţile pentru cei care lucrează în clădirile UBC urmând să includă şi accesul la cel mai mare parc suspendat din România. Toate cele şapte imobile de birouri vor beneficia de panoramă spre spaţiul verde de peste 55.000 mp şi de poziţionare în imediata sa vecinătate. Parcul le va oferi angajaţilor oportunitatea de a se relaxa în aer liber în pauze, dar şi de a socializa şi a se relaxa la numeroasele cafenele şi restaurante care vor fi amenajate aici.

Localizat în centrul Timişoarei, ansamblul mixt Openville va fi o destinaţie unică în vestul ţării, cu impact regional, inclusiv peste graniţă: va reprezenta cel mai bun loc în care să lucrezi şi o destinaţie aparte de cumpărături şi relaxare.

Openville înseamnă peste 130.000 mp de spaţii office, 450 de magazine, prima piaţă organică din regiune, restaurante şi cafenele tematice, centru de evenimente şi conferinţe, cel mai mare parc suspendat din România, zone dedicate copiilor şi locuri de parcare pentru mai bine de 4.0o0 de autovehicule.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO