Info

(P) Eficienţă şi performanţă în spălarea şi uscarea hainelor cu maşina de spălat cu uscător de rufe

(P) Eficienţă şi performanţă în spălarea şi...

Autor: Publicitate

01.11.2023, 10:41 103

Consumul de energie, timpul de aşteptare, deşeurile de haine, consumul de apă şi detergent sau poluarea cu microparticule de plastic sunt neplăceri pe care tehnologia de ultimă generaţie a masinii de spalat cu uscator de rufe le va elimina din viaţa de zi cu zi.  Astăzi, prin uscare şi spălare, hainele tale rămân la fel de noi, iar ţesătura îşi păstrează prospeţimea şi devine mai rezistenţă.

Sisteme revoluţionare de spălare pentru consum redus de energie

Într-o lume în care moda şi stilul personal sunt din ce în ce mai importante, îngrijirea hainelor devine o artă. În acest context, a apărut şi noua generaţie de masini de spalat cu uscator de rufe, o soluţie inovatoare care oferă eficienţa energetică de care ai nevoie pentru a-ţi îngriji hainele preferate.

Programul revoluţionar UltraWash te ajută să speli rufele la o temperatură scăzută de 30 de grade Celsius, economisind cu până la 35% mai multă energie decât un program de spălare obişnuit pentru haine din bumbac la 40 de grade Celsius. În plus, programul de Reîmprospătare cu abur vine în ajutorul tău atunci când nu este nevoie de un ciclu complet de spălare, economisind apă şi prelungind durata de purtare a hainelor tale.

Cu sertarul Universal Dose poţi beneficia de o inovaţie impresionantă care utilizează jeturi de apă special concepute pentru a activa capsulele PODS® cu 60% mai rapid decât atunci când sunt folosite în tambur. În plus, tehnologia AutoDose dozează automat cantitatea potrivită de detergent şi balsam pentru fiecare încărcătură, astfel încât să nu mai fii nevoit să te gândeşti la cantitatea de detergent necesară sau la impactul său asupra mediului înconjurător.

Filtrul special pentru microparticule din plastic captează până la 90% din fibrele de microplastice mai mari de 45 de microni eliberate de îmbrăcămintea sintetică, reducând astfel impactul asupra mediului şi prevenind poluarea cu microplastice. Cel puţin 50% din plasticul acestui microfiltru este reciclat, ceea ce face ca această inovaţie să fie şi mai sustenabilă pentru mediul înconjurător.

În contextul în care protejarea mediului este o prioritate, aceasta este soluţia sustenabilă pentru îngrijirea hainelor preferate. Această maşină de spălat cu uscător este excelentă pentru cei ce doresc să economisească energie şi să protejeze mediul. Cu tehnologiile inovatoare, cum ar fi UltraWash, AutoDose şi filtrul special pentru microparticule din plastic, această maşină de spălat este cea mai inteligentă alegere pentru cei ce doresc să economisească energie şi să protejeze mediul pentru că în afară de eficienţă energetică şi economisire de apă, contribuie şi la protejarea mediului prin reducerea emisiilor de microplastice.

Performanţa tehnologică în uscarea hainelor cu functia Cyclone Care cu tehnologie 3DSense

Cât de mult te poţi baza pe uscatorul de rufe pentru a-tiusca hainele în mod eficient şi delicat? Soluţia inovatoare vine prin utilizarea tehnologiei 3DSense pentru uscare exactă.

Această tehnologie avansată utilizează senzori de ultimă generaţie pentru a scana cu precizie ţesăturile hainelor tale şi pentru a regla automat setările de uscare, astfel încât să obţii rezultate uniforme şi haine perfect uscate. Senzorii 3DSense sunt capabili să detecteze nivelul de umiditate din fiecare haină şi să ajusteze setările de uscare în consecinţă, oferind siguranţa şi confortul de a şti că hainele tale vor fi uscate exact aşa cum trebuie. Producătorii vin cu o serie de tehnologii suplimentare pentru a te ajuta să îţi usuci hainele în mod eficient şi delicat. Cyclone Care cu senzori 3DSense este o tehnologie impresionantă care vine în ajutorul celor care caută o metodă rapidă şi eficientă de a-şi usca hainele. Această tehnologie utilizează senzorii avansaţi 3DSense pentru a scana cu atenţie fiecare ţesătură, indiferent de material, şi pentru a ajusta setările de uscare în consecinţă. Astfel, cu acest uscător de rufe, hainele tale sunt uscate uniform, fără a fi afectate.

Pentru hainele delicate, industria de profil vine cu sistemul Delicate Care, creat special pentru a le proteja şi usca într-un mod delicat şi eficient. Acest sistem de uscare este capabil să se adapteze la ţesăturile fragile şi să le usuce într-un mod delicat, evitând deteriorarea lor. În plus, sistemul Gentle Care reduce temperatura de uscare la jumătate, economisind astfel energie şi protejând hainele împotriva decolorării şi deteriorării.

Dar inovaţia nu se opreşte aici. Producătorii propun sistemul Sensi Care care adaugă un nou nivel de inteligenţă în procesul de uscare a hainelor. Acesta ajustează automat durata ciclului de uscare în funcţie de nivelul de umiditate din fiecare încărcătură, economisind energie şi timp.

Siguranţă, eficienţă şi confort

Maşina de spălat cu uscător este un sistem complet de îngrijire a ţesăturilor. Fie că este vorba despre haine delicate, din lână sau cu indicaţia "doar spălare manuală", acest electrocasnic de ultimă generaţie are programe special concepute pentru fiecare tip de ţesătură, astfel încât să îţi poţi îngriji hainele preferate cu încredere şi să le menţii forma şi textura pentru mai mult timp.

Imaginează-ţi că ai haine din mătase care nu se şifonează, articole din lână care nu se micşorează şi haine de exterior care rămân impermeabile. Maşina de spălat cu uscător face acest lucru posibil prin tehnologia avansată şi programele special concepute pentru fiecare tip de ţesătură. Fă lucrurile să dureze! Ai grijă de hainele tale! Astfel, vei putea să te îmbraci elegant în fiecare zi şi să te bucuri de un stil fără limitări.

În plus, datorită tehnologiei avansate care oferă o uscare delicată şi uniformă pentru fiecare încărcătură, noua maşină de spălat îţi oferă libertatea de a usca hainele într-un uscător de rufe, chiar şi pe cele cu care nu visai să poţi face acest lucru vreodată.

Astfel, vei economisi bani, energie şi vei avea grijă de mediul înconjurător. Această gamă de electrocasnice este proiectată pentru a fi eficientă şi de încredere, astfel încât să poţi avea grijă de hainele tale preferate într-un mod revoluţionar.

In acest mod, utilizarea maşinii de spălat devine o experienţă plăcută şi fără griji. Nu mai trebuie să te temi că hainele tale se vor usca inegal sau că vor fi afectate de temperaturile ridicate de uscare. Aceste tehnologii avansate oferă siguranţa şi confortul de a şti că hainele tale vor fi spălate şi uscate uniform şi corespunzător ţesăturii. Într-o lume în care timpul este preţios, maşina de spălat cu uscător prin modul Wash&Dry îţi permite să usuci hainele într-un singur program, fără griji.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO