Info

(P) Flash Lighting Services împlineşte 22 de ani de inovaţie în domeniul iluminatului smart

(P) Flash Lighting Services împlineşte 22 de ani de...

Autor: Publicitate

04.05.2023, 10:00 124

Pe 23 aprilie s-au împlinit 22 de ani de la înfiinţarea Flash Lighting Services şi, pentru mine, 22 de ani de când pun umărul la iluminarea smart, sigura şi eficientă pentru oameni. Numele meu este Dan Vătăjelu, sunt CEO al Flash Lighting Services şi Preşedintele Asociaţiei Române pentru Iluminat şi, alături de echipa mea, am iluminat autostrazile, bulevardele, străzile, pieţele, cladirile şi momentele speciale ale României, din 2001 şi până în prezent.

Flash Lighting Services este o companie cu o viziune pe cât de frumoasă, pe atât de necesară: împreună, atât noi, ca echipă, dar şi alături de reprezentanţii administraţiei locale, vrem să creăm cel mai sigur, atractiv şi eficient ambient - totul pentru a face oamenii mai fericiţi, în oraşul viitorului. Ce ne recomandă? Expertiza şi implicarea celor mai buni profesionişti, utilizarea de tehnologii inovative şi rezultatele pe care le-am obţinut în ultimii 22 de ani.

Ne propunem ca în fiecare an să fim compania de referinţă în domeniul iluminatului, precum şi un integrator de soluţii inteligente, să oferim servicii şi produse de cea mai înaltă calitate, prioritizând minimizarea amprentei noastre de carbon. În plus, suntem dedicaţi atragerii şi retenţiei celor mai talentaţi şi motivaţi profesionişti în industrie, prin asigurarea unui mediu de lucru favorabil dezvoltării. Vrem să depăşim mereu aşteptările partenerilor noştri şi să le oferim o experienţă remarcabilă, prin furnizarea de soluţii personalizate şi prin asigurarea unor servicii de calitate superioară, care să depăşească nivelul celor mai înalte standarde.

De aceea, inovaţia este una dintre valorile noastre fundamentale, iar la Flash Lighting Services, ne dedicăm în totalitate pentru a fi mereu în fruntea industriei iluminatului, prin dezvoltarea şi implementarea de soluţii creative şi inovatoare. Viziunea noastră asupra inovaţiei se împarte în două arii principale: Proiecte Smart City (SCP), cu iniţiative care acoperă soluţii de conectivitate, staţii de încărcare electrică, iluminat telecomandat, senzori de parcare şi alte soluţii inteligente pentru managementul traficului şi Proiecte de Eficienţă Energetică (EEP), adică promovarea ideilor de eficienţă energetică atât pentru clienţii privaţi, cât şi pentru cei din domeniul public, cu obiectivul de a reduce costurile totale (TCO).

Un exemplu concret al angajamentului nostru în promovarea eficienţei energetice este proiectul din Tulcea, unde am înlocuit corpurile de iluminat clasice cu tehnologie LED şi control prin telegestiune pe 211 străzi din municipiu, reducând consumul anual de energie electrică cu 67%. În Braşov, am efectuat acelaşi tip de lucrări, înlocuind corpurile de iluminat clasice cu cele LED pe bulevardele importante din municipiu, cu scopul de a reduce consumul anual de energie electrică cu 53%. Aceste proiecte sunt doar câteva exemple ale angajamentului nostru de a oferi soluţii inovative şi eficiente, care să aducă beneficii atât mediului, cât şi comunităţilor noastre.

Avem o misiune bine definită şi o echipă de profesionişti, şi lucrăm încontinuu pentru a crea oraşul viitorului. Într-o lume în care folosirea eficientă a resurselor este din ce în ce mai importantă, FLS face diferenţa prin crearea unui mediu care aduce plus valoare în viaţa tuturor clienţilor săi. De la spaţii publice până la clădiri private, suntem mereu la curent cu cele mai noi tehnologii, pentru a oferi cele mai bune soluţii personalizate. Fie că este vorba de economisirea energiei sau de crearea unui aspect estetic plăcut, suntem mereu pregătiţi să îndeplinim cerinţele clienţilor şi să depăşim toate aşteptările lor. Alături de noi, oraşul viitorului este unul în care iluminatul creează nu doar siguranţă, ci şi fericire.

Valorile noastre - responsabilitatea, respectul, onestitatea, implicarea, profesionalismul, curajul, competitivitatea şi inovaţia - ne ghidează în toate acţiunile şi sunt fundamentale succesului nostru. Cu cei mai buni oameni şi cele mai noi tehnologii, suntem pregătiţi să oferim soluţii de iluminat inovatoare şi eficiente.

Flash Lighting Services este mult mai mult decât o simplă companie de iluminat. Este o echipă de profesionişti dedicaţi, care lucrează cu pasiune pentru a crea ambientul ideal. Cu o misiune puternică, valori fundamentale şi o abordare inovatoare, suntem gata să dezvoltăm împreună oraşul viitorului şi să oferim experienţe unice şi memorabile prin intermediul luminii, creând astfel momente de bucurie, care să dureze o viaţă întreagă.

 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO