Info

(P) Journées Québec Europe: peste 50 de companii din Québec în căutarea candidaţilor din România

(P) Journées Québec Europe: peste 50 de companii din...

Autor: Publicitate

26.04.2023, 08:00 276

Cu ocazia celei de a 27-a ediţii a Journées Québec Europe (Zilele Quebec în Europa), organizate de Guvernul din Québec şi partenerii acestuia, Montréal International, Québec International şi Societatea de dezvoltare economică din Drummondville, peste 700 de oferte de muncă vor fi disponibile acum şi în România, propuse de 50 de companii din provincia canadiană, în sectoare de activitate foarte variate :

 

•             Administraţie, finanţe şi asigurări

•             Educaţie

•             Inginerie (civilă, mecanică, electrică şi automatizări)

•             Restauraţie

•             Sănătate şi servicii sociale

•             Ştiinţe naturale şi aplicate

•             Îngrijirea educaţională a copiilor

•             IT

•             Transport terestru, mecanic şi de autocamion

Peroanele interesate vor putea consulta ofertele de muncă disponibile şi îşi vor putea depune candidatura până la 21 mai 2023, vizitând site-ul web : Quebec.ca/JourneesQuebecEurope. Candidaţii selectaţi de către companiile angajatoare vor fi convocaţi pentru un prim interviu de angajare, care se va derula prin videoconferinţă, între  12 şi 16 iunie 2023.

Acest eveniment important, care permite încă din 2008 companiilor din Québec să recruteze personal din Europa, este complet gratuit pentru toţi candidaţii care îşi doresc să participe. Pe lângă oportunitatea de a întâlni angajatori din Québec şi de a interacţiona cu aceştia în cadrul interviurilor de angajare, candidaţii participanţi pot asista la o serie de  webinarii gratuite, pentru a se documenta în legătură cu toate etapele proiectului lor de mobilitate profesională în Québec.

O campanie de informare pentru candidaţii din România : « Vivre et travailler au Québec », 4 mai, 2023

O informare privind oportunităţile profesionale din provincia canadiană Québec va fi organizată joi, 4 mai 2023, la Bucureşti, de către reprezentanţii Delegaţiei generale a Québecului. Cu această ocazie, candidaţii români interesaţi de perspectiva unei mobilităţi profesionale în Québec vor putea afla mai multe detalii despre această provincie, regiunile sale, piaţa de muncă şi oportunităţile de carieră, precum şi despre evenimentul  Journées Québec Europe.

Joi, 4 mai, de la ora 18:00 : Eveniment de informare la

Grand Hotel Continental, Sala Nicolae Grigorescu,

Calea Victoriei nr. 56

Bucureşti

Înscriere 

* Locurile sunt limitate

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO