Info

(P) Kellogg’s în România! Lider global în producţia şi comercializarea de cereale pentru micul dejun

(P) Kellogg’s în România! Lider global în producţia...

Autor: Publicitate

25.04.2018, 08:00 5651

Companie lider pe piaţa mondială a cerealelor şi a produselor alimentare gata de consum, Kellogg's activează în peste 180 de ţări din 6 continente şi cu peste 30 000 de angajaţi. William Keith Kellogg a creat cerealele pentru micul dejun şi apoi a dezvoltat o întreagă industrie. Kellogg a devenit foarte repede un brand de renume, o companie multinaţională, cu sediul principal în America. Companie cunoscută la nivel mondial ca producător de cereale pentru mic-dejun, Kellogg’s are un portofoliu de peste 1 600 de produse alimentare. Compania deţine unele dintre cele mai cunoscute branduri din lume. De la snacks-uri şi produse alimentare pentru micul dejun, câteva dintre brandurile companiei sunt: Corn Flakes, Special K, Frosties, Pringles, Cheez-It, Pop Tarts, Froot Loops şi multe altele.

Kellogg’s este prezentă pe piaţa din România din 2014. Centrul din Bucureşti are rolul de Global Business Service pentru diviziile din Europa ale Kellogg's din peste 20 de ţări, iar principalele arii de activitate sunt: Finanţe, Supply Chain şi HR.

De ce o carieră la Kellogg’s?          

Angajaţii Kellogg’s sunt definiţi de valori comune (K-Values). Fiecare angajat se ghidează după ele, ceea ce uneşte echipa în dorinţa de a atinge obiectivele şi de a contribui la succesul afacerii. Câteva dintre valorile companiei sunt: Integritate şi Respect, Responsabilitate, Pasiune, Succes. Pentru a crea o echipă unită, compania a creat K-Buddy Programme, o iniţiativă ce le oferă noilor angajaţi Kellogg’s posibilitatea de a cunoaşte oamenii din echipă, de a învăţa de la ei, de a se distra împreună... şi de a mânca cereale, bineînţeles!

Un alt program dezvoltat de companie este The New Tigers Programme, proiect care presupune rotaţia angajatorilor la început de drum. Aceştia primesc oportunitatea de a călători în Mexic şi Nordul Americii pentru a învăţa de la experţi internaţionali, iar ulterior se întorc în companie cu experienţă valoroasă pentru a contribui la succesul Kellogg's.

Pentru Kellogg’s oamenii sunt forţa din spatele business-ului! 

Detalii cu privire la planurile de recrutare ale companiei şi oportunităţiile profesionale disponibile în Bucureşti pot fi accesate aici.  

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO