Info

(P) Maison d’Or, floraria care a setat trendul trandafirilor criogenati

(P) Maison d’Or, floraria care a setat trendul...

Autor: Publicitate

01.10.2018, 13:23 530

Extravaganta si luxul sunt la mare cautare in materie de cadouri, mai ales in apropierea sarbatorilor de iarna. Pentru a suprinde asteptarile celor carora ne dorim sa oferim daruri speciale, investim, adesea, timp si sume considerabile. Ei bine, extravaganta si luxul sunt “la ele acasa” la Maison d’Or, o florarie online ce ofera si livrare flori in Bucuresti si in tara si care a setat un nou trend in materie de cadouri premium: trandafirii criogenati. Cunoscuti drept trandafiri nemuritori, acestia reprezinta una dintre cele mai recente tendinte florale si, cu siguranta, vor ramane o optiune de top pe lista cadourilor fastuoase.

Maison d’Or, floraria online premium cu showroom in inima capitalei

Maison d’Or este un business nou aparut pe piata din Romania, care activeaza atat in mediul online cat si offline, bucurandu-se de succes pe ambele nise. Cu alte cuvinte, Maison d’Or este o florarie online de lux care creaza magie intr-un atelier chic localizat intr-una dintre zonele exclusiviste ale Bucurestiului. Aici, o echipa numeroasa de designeri specializati creaza, zi de zi, buchete si aranjamente florale inedite, toata activitatea atelierului floral avand in focus misiunea de a crea si livra fericire.

Prin urmare, nu este deloc suprinzator faptul ca, desi este inca in perioada de inceput, afacerea merge ca pe roate si nu pare sa aiba nevoie de forte motrice suplimentarea. Maison d’Or este un exemplu despre cum poti monetiza, intr-o maniera inteligenta, dedicarea si pasiunea pentru frumos.

Trandafirii criogenati, marca distinctiva a brandului Maison d’Or

Filosofia brandului Maison d’Or se bazeaza pe dorinta ownerului ca acest business sa se pozitioneze prin produse si servicii care sa revolutioneze piata florala din Romania. Daca pana acum florariile conventionale ne-au obisnuit cu buchete de flori ostile si cu aranjamente ce nu se remarca si care urmeaza parca, acelasi tipar, Maison d’Or indrazneste si creaza un nou concept, exclusivist am spune: acela al comercializarii de trandafiri criogenati.

“Suntem lideri la idei inovative, inainte de orice. Inca de cand am pornit aceasta afacere am avut dorinta de a introduce un concept nou in Romania, o tara in care domnii chiar stiu sa fie galanti. Si totusi, credem ca nu doar gestul conteaza! Prin urmare, ne-am gandit sa cream cadouri din gama de lux, motiv pentru care am si mizat pe trandafirii criogenati. Mai apoi, acesti trandafiri nemuritori s-au transformat in marca distinctiva a brandului nostru.” afirma detinatorul florariei Maison d’Or.

Trandafirii criogenati - cadouri de senzatie pentru anul 2019

Trandafirii criogenati sunt obtinuti prin proceduri speciale, care le confera rezistenta si care le pastreaza designul inedit chiar si jumatate de secol. Fiind un cadou de impact, acestia sunt ideali pentru a fi oferiti indiferent de ocazie si ar trebui sa se regaseasca pe listele de cadouri de Craciun, de aniversari si zile onomastice dar nu numai. In plus, trandafirii criogenati sunt noul trend al anului 2019, asa ca nu trebuie sa iratezi. Daca vrei sa iti decorezi casa cu aceste accesorii de decor inedite sau daca vrei sa faci un cadou la care nimeni nu ar putea ramane indiferent, alege trandafiri criogenati de la Maison d’Or.

Trandafiri criogenati marca Maison d’Or

Pe maisondor.ro sau in showroom-ul florariei poti regasi trandafiri criogenati in cupole de sticla practice, in cutii acrilice spectaculoase sau in cutii elegante, clasice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO