Info

(P) Transformă-ţi afacerea cu semnătura electronică simplificată de la eSemneaza.ro

(P) Transformă-ţi afacerea cu semnătura electronică...

Autor: Ştefan Stan

17.11.2023, 13:53 69

În era digitală, rapiditatea şi eficienţa sunt cheia succesului pentru afaceri. Cu tot mai multe companii orientându-se către digitalizare, devine esenţială simplificarea proceselor administrative pentru a accelera activităţile şi a reduce costurile. 

Echipa eSemneaza.ro înţelege aceste nevoi şi vine în întâmpinarea lor cu o soluţie inovatoare, oferind companiilor şi antreprenorilor semnătura electronică simplificată, un tip de semnatura electronica prevăzut de regulamentul european eIDAS, accesibil oricui deoarece nu necesita certificat digital calificat  care schimbă modul în care se desfăşoară procesul tradiţional de trimitere şi gestionare a documentelor în vederea semnării. 

Digitalizarea pentru succesul afacerii

Beneficiile digitalizării nu pot fi subestimate. Implementarea semnaturii electronice reprezintă un pas crucial către acest scop, aducând eficienţă, simplitate şi economii semnificative. Cu eSemneaza.ro, companiile au acces la o platformă care simplifică procesul semnării documentelor in intern sau in relatiile cu partenerii de afaceri, eliminând necesitatea trimiterii fizice a documentelor, reducând timpii de aşteptare şi transformând totul într-o experienţă online, rapidă şi convenabilă.

Încredere şi credibilitate

Cu peste 1000 de IMM-uri din România care folosesc deja platforma, eSemneaza.ro devine un nume de încredere în digitalizarea proceselor de semnătură electronică. Acreditarea din partea Comisiei Europene confirmă angajamentul şi dedicarea lor în misiunea de a ajuta IMM-urile să adopte tehnologiile digitale, facilitându-le astfel drumul către eficienţă şi competitivitate.

Simplu, sigur şi eficient

Platforma oferă o versiune gratuită fără limita de timp , permiţând companiilor să experimenteze beneficiile semnăturii electronice simplificate. Managementul documentelor devine o sarcină uşoară, iar obţinerea semnăturilor necesare pentru documente devine rapidă şi simplă.

Esenţial pentru eficienţă

Într-o lume în care viteza şi eficienţa sunt esenţiale, eSemneaza.ro este partenerul ideal pentru companiile care doresc să-şi transforme procesele, să economisească timp şi să se adapteze la cerinţele unei lumi digitale în continuă schimbare.

Pentru a descoperi toate beneficiile semnăturii electronice simplificate şi a începe procesul de digitalizare a afacerii tale, vizitează eSemneaza.ro .

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO