Info

Suntem un partener de încredere al statului român

ADVERTORIAL

Autor: Publicitate

27.03.2024, 13:33 129

Mircea Scăunaşu, Director General, Philip Morris România: „Suntem angajaţi total în misiunea de a înlocui ţigările cu alternative mai bune la continuare fumatului, iar investiţiile de până acum demonstrează clar acest lucru. Începută în 2017, investiţia de 600 de milioane de dolari în fabrica PMI din Otopeni a dus la transformarea acesteia într-o unitate de producţie de înaltă clasă pentru produsele care încălzesc tutunul.

Graţie investiţiei de 130 milioane dolari anunţate la finalul anului trecut, în 2024, continuăm să accelerăm transformarea, să dezvoltăm capacităţile de producţie în fabrica noastră din Otopeni, să oferim noi locuri de muncă şi să creştem nivelul exporturilor. Astfel, ne asigurăm că avem aici, în plan local, una dintre cele mai moderne unităţi de producţie din lume.

Suntem parteneri de încredere ai statului român şi în fiecare an contribuim la dezvoltarea sustenabilă a economiei locale. Acest lucru nu se întâmplă fără implicarea colegilor noştri, ei sunt forţa care ne ajută să construim o Românie fără fum.”

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO