Media & Advertising

Care este cartea pe care trebuie să o citească orice antreprenor sau oricine vrea să îşi deschidă o afacere. Video

23.10.2016, 13:23 3367

Orice antreprenor sau oricine vrea să îşi deschidă o afacere ar trebui să citească „The Lean Startup”, o carte scrisă de Eric Ries, consideră Bogdan Georgescu, de la Bookster, „biblioteca pentru corporatişti” dezvoltată acum trei ani de doi antreprenori români.

„The Lean Start-up Este pentru oameni care vor să-şi deschidă afaceri, care sunt implicaţi într-un proiect, aş spune că este un must, este o carte care trebuie citită. Este incredibil de utilă şi de practică. Cei care vor să se facă antreprenori trebuie să o citească neapărat. Te ajută să nu eşuezi. Aş zice că este o <<biblie>> pentru fiecare.  Este disponibilă şi în română, şi în engleză . Este simplă şi uşor de implementat.”

Astăzi Bookster a ajuns la 30.000 de abonaţi şi are 200 de companii în portofoliu. Biblioteca include cărţi, articole, studii de caz şi materiale video, titlurile fiind oferite exclusiv angajaţilor companiilor cu care Bookster are parteneriat. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO