Media & Advertising

Dezbatere ZF pe Facebook: Trei ani de criză. Ce a însemnat acest lucru pentru voi?

Dezbatere ZF pe Facebook:  Trei ani de criză. Ce a însemnat acest lucru pentru voi?

Autor: Cristian Hostiuc

05.09.2011, 12:26 524

Mai e o lună şi îndată împlinim trei ani de la căderea Lehman Brothers şi începutul unei crize financiare şi, ulterior, economice care nu se mai termină iar acum a luat din nou temperatură. Trei ani au trecut foarte repede, cred că pentru toţi dintre noi. Parcă mai ieri era septembrie-octombrie 2008 şi nimeni nu credea că americanii pot să lase să cadă una dintre cele mai puternice bănci ale lor.

România a trecut de la declaraţiile conducătorilor ei, "criza este peste ocean, la ei, nu la noi, nouă nu ni se va întâmpla nimic, pentru că nu suntem de expuşi la boom-ul imobiliar", la "se prăbuşeşte planeta" a lui George Copos, "criza la noi va mai dura" până la "avem un sistem de pensii falimentar". Pentru fiecare dintre noi, criza a însemnat altceva. Pentru unii au fost tăierile de salarii, reeşalonarea creditului la bancă, chiar pierderea jobului, trecerea de la maşină la metrou, tăierea multor speranţe pentru viitor, iar pentru alţii a însemnat falimentul business-ului, revenirea din nou a gândurilor de a pleca din ţară, ura internă faţă de conducători etc. Pentru voi cei care citiţi ZF-ul şi sunteţi prietenii noştri pe Facebook, ce a însemnat criza din aceşti trei ani?

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO