Media & Advertising

Filmul "Fifty Shades Freed", pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Filmul "Fifty Shades Freed", pe primul loc în box...

Autor: Ana Obretin, Mediafax

13.02.2018, 09:41 117

Al treilea şi ultim episod al aventurilor erotice ale lui Christian Grey şi Anastasiei Steele, interpretaţi de Jamie Dornan şi Dakota Johnson, îi prezintă pe aceştia căsătoriţi, dar la fel de pasionaţi de experienţe sado-masochiste. Seria este o adaptare a romanelor de succes scrise de britanica E. L. James. Filmul este adus în cinematografele româneşti de Ro Image 2000.

Franciza cinematografică "Fifty Shades" a vândut până în prezent bilete de peste un miliard de dolari la nivel mondial.

Filmul "Labirintul: Tratament letal/ Maze Runner: The Death Cure" a coborât pe locul al doilea în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 372.704 lei. Al treilea şi ultim film din seria SF regizată de Wes Ball - adus în România de Odeon Cineplex - îl prezintă pe Thomas, care conduce grupul său din Luminiş în ultima şi cea mai periculoasă misiune de până acum.

Pe poziţia a treia s-a menţinut animaţia "Primul Crăciun/ The Star", care a avut încasări de 291.105 lei de vineri până duminică. Potrivit cinemagia.ro, filmul, distribuit în România de InterComFilm Distribution, urmăreşte povestea măgarului Bo şi a prietenilor săi, în timp ce devin eroii anonimi ai primului Crăciun.

Pe locul al patrulea în box office-ul românesc de weekend, în coborâre cu două poziţii, s-a situat lungmetrajul "Pentru toţi banii din lume/ All the Money in the World", adus în România de Vertical Entertainment, care a avut încasări de 248.668 de lei. Pentru rolul din acest film, Christopher Plummer a primit un Glob de Aur şi a fost nominalizat la premiile Oscar, care vor fi decernate pe 4 martie.

Christopher Plummer joacă în acest lungmetraj rolul controversatului miliardar J. Paul Getty, care a şocat o lume întreagă după ce a refuzat să plătească răscumpărarea nepotului răpit. Plummer s-a alăturat în ultimul moment distribuţiei, din care mai fac parte Michelle Williams şi Mark Wahlberg, în urma controverselor stârnite de Kevin Spacey - ales iniţial pentru interpretarea personajului -, care a fost acuzat de abuzuri sexuale.

Poziţia a cincea, în coborâre cu un loc, este ocupată de pelicula "Cei 12 invincibili/ 12 Strong", distribuită în România de Ro Image 2000, care a avut încasări, potrivit cinemagia.ro, de 235.245 lei de vineri până duminică. Filmul, regizat de Nicolai Fuglsig, spune povestea adevărată şi desecretizată de curând a primilor soldaţi americani trimişi în Afganistan după atacul din 11 septembrie 2001.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO