Media & Advertising

Jurnaliştii Ziarului Financiar au ieşit ieri în stradă şi şi-au vândut ziarul. Galerie FOTO

 Jurnaliştii Ziarului Financiar au ieşit astăzi în stradă şi şi-au vândut ziarul. Galerie FOTO

Jurnaliştii Ziarului Financiar au ieşit astăzi în stradă şi şi-au vândut ziarul

08.11.2011, 00:04 1735

JurnaliŞtii Ziarului Financiar s-au aflat ieri faţă în faţă cu cititorii lor într-o acţiune specială "Eu scriu ziarul, eu îl vând", un demers inedit în presa românească. Ne-am aflat ieri dimineaţă în Piaţa Romană nu neapărat pentru a vinde un ziar, ci pentru a afla un răspuns: ce vor, practic, cititorii noştri de la noi?

Din dialogul cu cei care au cumpărat ieri Ziarul Financiar direct din mâna celor care îl scriu zi de zi am aflat că cititorii noştri sunt interesaţi mai ales de articolele privind cele mai mari dobânzi la depozite, cele mai bune fonduri mutuale, ce fonduri europene sunt disponibile pentru studenţii şi profesorii de la ASE, ce acţiuni au crescut cel mai mult în 2011 şi care au potenţial de creştere în 2012.

În mare, profilul celor care ne-au cumpărat a fost: 25-35 de ani, educaţi, în cea mai mare parte studii superioare finalizate sau în curs, cei care au cumpărat cunoşteau produsul.

"Oamenii au fost interesaţi de oferta noastră şi ne-au transmis să scriem cât mai mult despre ce se întâmplă în economia românească. Cumpărătorii mei au fost în general profesori, jurişti, studenţi şi angajaţi în bănci", spune Adelina Mihai, editor pe domeniul Profesii la Ziarul Financiar.

Împreună cu ZF au mai ieşit în stradă jurnalişti de la Business Magazin, ProSport, The One, Ce se întâmplă doctore?, ProTv Magazin, Promotor, publicaţii editate de aceeaşi companie, Mediafax Group.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO