Media & Advertising

Publicitatea de la metrou pe mâinile Spectacular Group of Companies

Publicitatea de la metrou pe mâinile Spectacular Group of Companies

Autor: Cristina Roşca

01.09.2011, 17:05 701

Spectacular Group of Companies, un grup local de companii ce furnizează servicii de publicitate stradală, a câştigat licitaţia organizată de Metrorex, compania care operează reţeaua de metrou din Bucureştim, pentru atribuirea spaţiilor publicitare din staţiile de metrou. Valoarea contractului nu a fost făcută publică.

Înainte de licitaţie, grupul de companii Spectacular avea în portofoliu aproximativ 50% din oferta de spaţii publicitare de tip OOH ale Metrorex, ajungând în prezent să administreze aproximativ toate spaţiile publicitare, ale companiei care administrează reţeaua de metrou din capitală.

Metroul bucureştean are un trafic zilnic estimat la 650.000 de călători.

Grupul de Companii Spectacular, format din firmele Spectacular OOH & Printing şi Spectacular Global Outdoor Media, a fost înfiinţat în anul 2005 şi furnizează servicii de publicitate stradală. Printre clienţii companiei se numără companii din domeniul bancar, al industriei energetice, telefoniei, asigurărilor, real estate-ul, auto, FMCG şi media.

Grupul Spectacular, controlat de antreprenori români care au lucrat anterior în domeniul advertiningului, a avut anul trecut o cifră de afaceri de 5 milioane de euro, în creştere cu circa 16% faţă de 2009.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO