Media & Advertising

Românii au talent: Numerele uluitoare şi inedite din a cincea ediţie - galerie MULTIMEDIA

Românii au talent: Numerele uluitoare şi inedite din a cincea ediţie - VIDEO

Românii au talent

Autor: Pro TV

19.03.2011, 16:46 299

În ediţia din 18 martie, show-ul "Românii autalent" de la PRO TV a adus din nou înfaţa întregii ţări oameni al căror talent a reuşit să uimeascăpeste măsură.

Dans la bară, omul foarfecă, un joc impresionant cu mingea saudans în stilul Michael Jackson se numără printre momentele seriicare i-au ţinut pe telespectatori cu sufletul la gură. MadalinaStanciu are 23 de ani este din Timisoara si are o fetita in varstade doi ani si opt luni pentru care lupta sa-i ofere toateconditiile de care are nevoie pentru a creste frumos, acesta fiindsi unul din motivele care au impins-o sa vina la "Romaniiau talent".

"Am inceput cu gimnastica de foarte micuta am avut-o caantrenoare pe Nadia Comaneci, am facut foartemulti ani de gimnastica dupa care am avut un accident la coloana,iar timp de un an si jumatate am ramas in caruciorul cu rotile sinu puteam face nimic fara ajutorul cuiva. Fratele meu mai mare m-aajutat sa trec peste aceasta perioada dificila. Acesta din pacatenu mai este printre noi, l-am pierdut la varsta lui de 33 de ani.Si sper ca acolo unde este sa ma vada si vreau sa-i multumesc", apovestit Madalina cu ochii in lacrimi.

Astfel, tanara mamica a venit pe scena "Romanii autalent" impreuna cu mama si fiica ei care au incurajat-oinainte de momentul pe care urma sa-l prezinte pe scena.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO