Opinii

Arthur Suciu: bUltimul jurnal de stiri

02.11.2007, 22:10 26

Un roman de doar 24 de ani, de etnie rroma, care traia fara ocupatie si fara domiciliu in Italia, pe malul Tribului, a violat si ucis in bataie o italianca de 44 de ani, dupa care a aruncat trupul acesteia intr-un canal din statia Tor di Quinto.
Doi tineri s-au aruncat, miercuri, de pe un bloc de zece etaje din sectorul 3 al Capitalei. Cei doi s-au legat cu lanturi de gat, la care au atasat o dala smulsa din plafonul blocului.
Scurt metraj pe bloguri: Intr-o clasa de liceu din Romania, in timpul orelor, o eleva il masturbeaza vesela pe colegul ei de banca, in timp ce acesta isi ia notite.
Alt scurt metraj: Omul de afaceri Irinel Columbeanu a fost filmat pe gaura cheii in timp ce facea sex oral intr-un restaurant cu sotia sa, Monica. Din cauza traficului, site-ul publicatiei care a prezentat inregistrarea a cazut. Columbeanu este acuzat ca si-a regizat filmul.
Elena Udrea a ajuns lector la Universitatea "Dimitrie Cantemir" din Bucuresti. Specialitatea ei: sisteme electorale.
In pauza meciului dintre Unirea Urziceni si Dinamo din cadrul etapei a XIII-a a Ligii I, Mihai Stoica s-a dus in loja dinamovista, unde l-a strans de gat pe Cristi Borcea, cei doi fiind despartiti cu greu de fortele de ordine. Un ministru (Traian Remes) si un fost ministru (Ioan Muresan) au fost filmati in timp ce aranjau trucarea unei licitatii. Spaga s-a dat in bani (15.000 de euro), in palinca si caltabosi.
Marian Santion, consilier al ministrului internelor, a fost urmarit si filat de angajati ai aceluiasi minister. In acelasi timp, jurnalisti de la un ziar central i-au filat pe filatori.
Andreea Marin si Mihaela Radulescu au concurat marti seara la sectiunea "Cea mai buna la suflet", aratand romanilor cat de gretoasa este lumea filantropica in care vietuiesc. Andreea Marin a facut public un mesaj primit de la Mihaela Radulescu, in care aceasta o facea: "cel mai josnic om".
Vasile Dancu, sociolog si fost lider al PSD, are o viziune originala despre reformarea partidului: "Trebuie pastrati batranii intelepti, dar eliminate javrele batrane pentru care partidul este doar o carpa de sters pe picioare. Trebuie sa terminam urgent cu resturile bolsevice si cu sinecurile pentru scursorile vechiului regim. Cangrena ce a cuprins stanga romaneasca are nevoie de bisturiu".
Trei boxeri romani, care participau la Campionatul Mondial de la Chicago, au fost prinsi la furat in magazinul Nordstrom. Venita la Bucuresti pentru meciul cu Romania din Cupa Europeana a Natiunilor, reprezentativa de rugby a Rusiei a ramas fara echipament in Hotelul Student Parc din Complexul Lacul Tei. Rugbistii rusi au facut greseala ca, dupa antrenament, sa lase o parte din echipament la uscat in holul hotelului. Dimineata s-a constatat disparitia a noua perechi de ghete cu crampoane, cinci perechi de pantofi sport si multe tricouri de antrenament. Elodiei, avocata disparuta din 29 august, ii placea sa fie batuta. Alina Plugaru, cea mai cunoscuta actrita porno din Romania, va juca in productia "Orgia vampirilor din tara Draculei". Decorul in care se vor desfasura scenele de sex va fi un cimitir.
Vine sfarsitul lumii!

Arthur Suciu este analist politic in cadrul Institutului PRO

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO