Politică

Angajatul la o companie de stat care nu a câştigat niciun leu anul trecut dar are 3 maşini şi două case

Directorul general al CE Oltenia nu a câştigat niciun leu anul trecut, conform declaraţiei de avere

Foto Shuttterstock

Autor: Gigi Ciuncanu

06.11.2012, 09:55 2743

Directorul general al Complexului Energetic Oltenia, Laurenţiu Ciurel, nu a câştigat anul trecut niciun leu, conform declaraţiei de avere de pe pagina de internet a unităţii pe care o conduce, el menţionând la rubrica "venituri salariale" doar câştigurile soţiei sale, inginer în cadrul CE Oltenia.

Ciurel a menţionat în declaraţia de avere depusă la Consiliul Judeţean Gorj că avea bijuterii strânse, începând cu anul 1990, în valoare de 6.000 de euro, pe care nu le-a mai consemnat în declaraţia de avere de la CE Oltenia.

Ciurel menţionează, în ambele declaraţii de avere, că are în proprietate un autoturism Peugeot şi alte două Volkswagen, model Touareg şi Beetle, fabricate între 2004 şi 2008. Acesta are în Târgu-Jiu un teren de aproape 1.000 de metri pătraţi, pe care are o casă de 167 de metri pătraţi, directorul general fiind şi coproprietar, cu o parte de 50%, la un apartament de 80 de metri pătraţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO