Politică

Ce spune Gabriela Firea despre finanţarea Catedralei Neamului prin rectificare bugetară: Încă două milioane de euro pentru Catedrală nu e mult. La consolidări dăm 10 milioane

Ce spune Gabriela Firea despre finanţarea Catedralei...

Autor: Nicolae Oprea

26.07.2018, 12:08 81

Primarul General Gabriela Firea a declarat, joi, la şedinţa CGMB, că acordarea a încă două milioane de euro pentru Catedrala Mântuirii Neamului este importantă, mai ales în anul Centenar. CGMB votează, joi, acordarea acestei sume pentru Catedrală.

În perioada 2011- 2016, fostul Consiliu General a alocat peste şase milioane de euro pentru consolidarea clădirilor cu risc seismic. Noi am aprobat 10 milioane de euro doar în acest an. Pentru Catedrala Mântuirii am alocat trei milioane de euro la începutul anului, iar acum vrem să alocăm încă două milioane. Este un proiect important, mai ales că suntem în anul Centenar. Nu se poate compara suma acordată pentru consolidări, cu cea pentru Catedrală”, a declarat primarul general, Gabriela Firea, joi, la începutul şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

Reacţia primarului vine după ce în spaţiul public s-a spus că primăria ia bani de la Consolidări şi îi redirecţionează către Catedrală.

CGMB votează, joi, o rectificare bugetară, prin care se solicită acordarea a 10 milioane de lei pentru Catedrala Neamului.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO