Politică

Comisia de buget a Senatului a amânat raportul privind OUG de modificare a Codului Fiscal

Comisia de buget a Senatului a amânat raportul privind...

Autor: Iasmina Ardelean, Mediafax

22.11.2017, 15:31 140

Preşedintele Comisiei de buget-finanţe a Senatului, social-democratul Eugen Teodorovici, a declarat, miercuri, că a fost amânată elaborarea unui raport privind OUG de modificare a Codului Fiscal, deoarece au fost propuse foarte multe amendamente.

„Astăzi nu vom emite un raport, pentru sunt foarte multe amendamente şi e normal ca şi Ministerul Finanţelor să se poată exprima asupra acestora”, a spus Teodorovici.

Comisia de buget a Senatului s-a reunit, miercuri, pentru a da raportul privind OUG de modificare a Codului Fiscal, în condiţiile în care PNL a iniţiat moţiunea de cenzură ca urmare a adoptării ordonanţei, iar Guvernul este dispus să accepte unele modificări la forma iniţială.

Iniţial, raportul pe noua formă a Codului Fiscal ar fi trebuit dat săptămâna trecută, însă a fost adoptarea acestuia a fost amânată pentru o săptămână. Motivul este că partidele coaliţiei de guvernnământ sunt dispuse să modifice anumite prevederi faţă de forma în care ordonanţa de urgenţă a fost adoptată în Guvern.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO