Politică

Dragnea, înainte de discuţia privind numele miniştrilor: Nu sunt tensiuni în organizaţii. Dimpotrivă

Dragnea, înainte de discuţia privind numele...

Autor: Departamentul Politic

27.06.2017, 13:50 71

”Am avut o discuţie de dimineaţă cu domnul Tăriceanu şi Mihai Tudose. Mâine continuăm discuţiile şi cu ceilalţi colegi. Mâine când intrăm în CExN, la 12.30, să avem o variantă finală şi să o aprobăm politic”, a declarat Liviu Dragnea.

Liderul PSD a mai spus că nu crede că va fi modificată structura Guvernului, dar acest lucru va fi stabilit clar în cadrul discuţiilor. Întrebat dacă Tudorel Toader nu mai este dorit în Cabinetul Tudose, Dragnea a răspuns: ”cred că sunt surse proaste”.

Discuţiile vor avea loc cu toţi liderii din ţară, a mai confirmat acesta, negând că ar exista tensiuni în organizaţii.

”Nu, dimpotrivă (n.r.: legat de tensiunile din organizaţii). Discutăm împreună şi cu fiecare în parte. Va fi o discuţie foarte serioasă”, a mai spus liderul PSD.

La ora transmiterii acestei ştiri, Liviu Dragnea şi premierul desemnat Mihai se află la Vila Lac 1 împreună cu liderii de organizaţii judeţene ale PSD, aceasta fiind practic o şedinţă informală a CExN, înainte de şedinţa oficială de miercuri, unde se va vota lista cu miniştri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO