Politică

Guvernul anunţă amânarea şedinţei cu miniştrii pentru joi dimineaţă

Autor: Barbulescu Ovidiu

16.03.2011, 21:05 37

Miniştrii se vor reuni din nou în şedinţă de guvern joi, la ora11.00, pentru a continua dezbaterea pe actele normative care nu auputut fi discutate în şedinţa de miercuri dimineaţa.

Purtătorul de cuvânt al Executivului a anunţat anterior căminiştrii s-au reunit, miercuri, în şedinţa săptămânală, dar se vorîntâlni din nou după votul din Parlament privind moţiunea decenzură, pentru a continua şedinţa.

Şedinţa Parlamentului a fost însă întreruptă şi reluată cuîntârziere, după o propunere de adoptare a unei hotărâri de protestfaţă de mesajele premierului ungar, Viktor Orban.

Şedinţa suplimentară pentru dezbaterea căreia Guvernul se vareuni din nou în şedinţă include proiectele de acte normativeprivind reabilitarea faţadelor degradate ale imobilelor şieşalonarea pe o perioadă de cinci ani a obligaţiilor fiscalerestante.

Surse oficiale au afirmat că Guvernul ar putea aproba şi normelemetodologice de aplicare a procedurilor privind controlul mariloraveri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO