Politică

Iohannis i-a decorat pe cei patru membri ai echipajului SMURD decedaţi în accidentul din R. Moldova

Iohannis i-a decorat pe cei patru membri ai echipajului...

Autor: Departamentul Politic

04.06.2016, 13:04 54

''Astfel, pentru înaltul profesionalism, umanismul şi spiritul de sacrificiu dovedite în numeroase acţiuni de salvare a vieţilor omeneşti, la care au participat în cadrul Serviciului Medical de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) - Iaşi, preşedintele României a conferit post-mortem: Ordinul Naţional 'Pentru Merit' în grad de Cavaler medicului Dumea Mihaela, Crucea Naţională 'Serviciul Credincios' clasa a III-a asistentului medical principal Sandu Adrian-Gabriel şi Ordinul Naţional 'Pentru Merit' în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari comandorului Gavril Ilie Doru şi căpitan-comandorului Şocae Constantin Voicu'', informează Administraţia Prezidenţială printr-un comunicat remis MEDIAFAX.

Decorările au fost făcute la propunerea Ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, respectiv a Ministrului Afacerilor Interne, Petre Tobă.

Sicriele cu trupurile celor patru membri ai echipajului SMURD decedaţi în accidentul aviatic din Republica Moldova au fost aduse vineri la Iaşi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO