Politică

Klaus Iohannis a ieşit să discute cu protestatarii din faţa Palatului Cotroceni, însă a fost huiduit şi a plecat

Klaus Iohannis a ieşit să discute cu protestatarii din...

Autor: Departamentul Politic

08.02.2017, 18:18 1608

La ora transmiterii acestei ştiri şeful statului s-a întors în clădirea Administraţiei Prezidenţiale.

El a încercat să discute cu cei care îi cer demisia. Preşedintele a fost întâmpinat cu vociferări şi huiduieli.

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat miercuri că a încercat să vorbească cu protestatarii din faţa Palatului Cotroceni pentru că vrea să îşi exercite mandatul ascultând vocea tuturor românilor, indiferent de opţiunile lor. 

''Am fost în această seară să vorbesc cu oamenii care protestează de câteva zile în faţa Palatului Cotroceni. Înţeleg să îmi exercit mandatul de preşedinte ascultând vocea tuturor românilor, indiferent de opţiunile lor. Este absolut firesc să existe diferenţe de păreri şi puncte de vedere şi este dreptul fiecărui cetăţean de a-şi face cunoscute convingerile, în mod paşnic şi civilizat'', a scris şeful statului pe Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a coborât miercuri după-amiaza printre cei peste 150 de protestatari care îi cer demisia în faţa Palatului Cotroceni. El a încercat să discute cu cei care îi cer demisia, dar a fost întâmpinat cu vociferări şi huiduieli. Klaus Iohannis a stat doar câteva minute cu protestatarii. Unul dintre cei prezenţi în faţa Palatului Cotroceni a declarat ulterior că şeful statului "trebuie ne să respecte mai întâi votul nostru". Administraţia Prezidenţială a trimis celor 150 de oameni ceai cald, dar aceştia au refuzat să îl primească.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO