Politică

Liderul PSD, Liviu Dragnea, ultimatum pentru ALDE: Până la sfârşitul săptămânii trebuie să ştim cu cine vorbim

Liderul PSD, Liviu Dragnea, ultimatum pentru ALDE: Până...

Autor: Liviu Dadacus

22.03.2017, 13:31 287

„Şi cu domnul Daniel Constantin, şi cu domnul Tăriceau am discutat, le-am prezentat dorinţa mea şi a noastră ca în ALDE situaţia să fie stabilă şi calmă. (...) I-am rugat ca până la sfârşitul săptămânii să încerce să găsească o soluţie sau o propunere într-un for statutar al ALDE de care să aflăm şi noi pentru ca să înţelegem cam care este calea de urmat în ALDE sau ce se intenţionează, să avem un orizont, (...) iar din partea ALDE să vină o hotărâre a unei structuri statutare competente ca să ştim cu cine vorbim”, a spus Dragnea.

El a arătat că şi-a exprimat speranţa, în discuţiile purtate separat cu Tăriceanu şi Constantin, că se vor înţelege.

„Nu m-am simţit foarte confortabil să discutăm separat, dar nu sunt consilier matrimonial, nu mă ocup de asta. Sper să fie cale de împăcare între cei doi, pentru că interesul e mult mai mare pentru stabilitatea politică din această ţară”, a spus Dragnea.

El a spus că majoritatea parlamentară nu e în pericol, fiind stabilă, dar a arătat că nici pentru PSD, nici pentru premier, nici pentru Guvern nu e confortabil să existe în interiorul unui partener discuţii care devin „răutăcioase” cu fiecare zi care trece.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO