Politică

Ministerul Afacerilor Interne, Carmen Dan: Nu mi s-a propus funcţia de premier

Ministerul Afacerilor Interne, Carmen Dan: Nu mi s-a...

Autor: Andreea Traicu

13.06.2017, 11:19 62

"Guvernul a trecut printr-o evaluare, eu am fost concentrată să răspund bine în ceea ce priveşte Ministerul Afacerilor Interne şi părerea mea este că noi ne-am făcut treaba. Cred că şi în coaliţie s-a văzut treaba asta. Nu mi-a fost propusă funcţia (n.r. de premier al României)", a declarat Carmen Dan pentru Antena 3.

Precizările vin în contextul informaţiilor referitoare la întâlnirea pe care liderul PSD Liviu Dragnea ar fi avut-o luni seara, la sediul PSD din Băneasa, cu premierul Sorin Grindeanu, după ce acesta s-a întors în ţară din Croaţia. Surse politice au declarat pentru MEDIAFAX că Dragnea i-a cerut lui Grindeanu să demisioneze, invocând întârzierile legate de Fondul Suveran de Dezoltare şi Investiţii.

Grindeanu ar fi respins cererea lui Dragnea de a demisiona, au mai relatat sursele citate.

Dragnea a convocat pentru miercuri CExN al PSD, unde se vor lua o serie de decizii ca urmare a finalizării Raportului de evaluare a activităţii Guvernului.

Surse politice au arătat că Dragnea ia în calcul schimbarea întregului Cabinet Grindeanu, prin retragerea sprijinului politic de către CExN.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO