Politică

Mircea Geoană, pentru Fox News: România îşi va recăpăta buna reputaţie şi se va alătura zonei Euro

Mircea Geoană, pentru Fox News: România îşi va recăpăta buna reputaţie şi se va alătura zonei Euro
06.09.2012, 20:00 558

Mircea Goenă, fostul lider PSD, a declarat într-un interviu pentru postul de televiziune american Fox Business că România îşi va recăpăta buna reputaţie şi se va alătura zonei euro.

"România are un potenţial extraordinar. Este o perioadă dificilă în timp ce toată lumea a pierdut politic. Sunt încrezător că România îşi va recăpăta buna reputaţie", a declarat Mircea Geoană.

Geoană a mai adăugat că "parteneriatul nostru cu SUA va continua în pofida unor voci din Bucureşti. România este o ţară cu mare potenţial. Pot să pun pariu că peste câţiva ani ţara noastră va face parte dintr-o Europă renăscută. America are nevoie de o Europă puternică".

"Bulgaria, vecina României, a decis să amâne aderarea la zona Euro. Cred că ţelul de a te alătura zonei Euro este un lucru bun, dar cred că trebuie să aşteptăm să vedem cum se sfârşeşte criza", a adăugat fostul preşedinte al Senatului.

Vedeţi aici înregistrarea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO