Politică

Noi modificări în componenţa Guvernului Tudose

Noi modificări în componenţa Guvernului Tudose

Autor: Liviu Dadacus

28.06.2017, 10:22 8847

Senatorul PSD Adrian Ţuţuianu, preşedintele Comisiei parlamentare de control a activităţii SRI, ar urma să fie propus pentru funcţia de ministru al Apărării Naţionale, în Guvernul Tudose, potrivit unor surse apropiate negocierilor privind formarea noului Cabinet.

Ionuţ Mişa este un alt nume nou care ar putea face parte din Guvernul Tudose, el fiind vehiculat pentru preluarea portofoliului Finanţelor. Mişa este secretar de stat în ministerul de Finanţe şi a fost şeful Direcţiei Mari Contribuabili din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, direcţia cea mai importantă din cadrul ANAF.

Înainte de Mişa, la Finanţe era vehiculat numele fostului ministru Eugen Teodorovici.

Pe de altă parte, Florian Bodog va fi menţinut, potrivit unor surse, la ministerul Sănătăţii. Sorina Pintea, vehiculată pentru preluarea ministerului Sănătăţii, nu se va regăsi însă în lista finală a miniştrilor din Guvernul Tudose.

La ministerul Culturii este vehiculat numele senatorului PSD Lucian Romaşcanu.

CExN al PSD se va reuni, marţi, la ora 12.30, la Palatul Parlamentului, pentru a valida lista finală cu miniştrii din Guvernul Tudose.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO